MENIU CAUTĂ
01 Iun. 2018 12:04

Motivul pentru care Claudia Pătrășcanu nu a ajuns la o emisiune TV. „6 mașini de pompieri și un elicopter SMURD. Ferească Dumnezeu”

Distribuie

Claudia Pătrășcanu a fost invitată joi seară la o emisiune de la Antena Stars, însă nu a mai putut ajunge. Ceea ce a văzut a marcat-o profund.

Cântăreața Claudia Pătrășcanu trebuia să fie prezentă joi, 31 mai, la emisiunea pe care Mihai Morar o moderează la Antena Stars.

Artista, însă, nu a mai putut ajunge. A fost blocată în trafic din cauza unui accident, iar ce a văzut a speriat-o foarte tare.

Claudia Pătrășcanu a intrat în direct prin telefon și a explicat ce s-a întâmplat.

„Nu am ajuns la emisiune, am plecat cu două ore înainte de emisiunea voastră, s-a întâmplat un accident grav. Au venit 6 maşini de pompieri şi un elicopter SMURD. Ferească Dumnezeu, voiam să ajung în platou, dar mă gândesc că invitaţia rămâne valabilă. Nu am înaintat deloc, accidentul a avut loc pe autostradă, acum sunt în parcare. Ideea e că nu sunt neserioasă, nu am întârziat niciodată în 19 ani de carieră… Am stat mult şi m-am gândit la accidentul respectiv şi nu mi-a făcut bine”, a declarat vedeta.

 

INFO

 

Claudia Pătrășcanu și-a început cariera muzicală în anul 1998 cu trupa Exotic, în care a fost colegă cu Andreea Bănică și Julia Chelaru. În 2001, după ce Andreea Bănică a părăsit trupa pentru a forma grupul Blondy împreună cu Cristina Rus, Claudia Pătrașcanu și Julia Chelaru au format trupa Sexxy, care a existat până în mai 2006. Claudia Pătrășcanu este căsătorită cu Gabi Bădălău. Artista are doi băieți: Gabriel și Nicolas.


 


Citește și: VIDEO | Interviu cu un rus și cu un american, foști adversari în timpul Războiul Rece. Care e cel mai negru scenariu de la Marea Neagră


 

Citește mai multe despre Claudia Pătrășcanu, Mihai Morar, Accident, emisiune, intarziere, motiv și trafic pe Libertatea.

Comentarii