De Daria Maria Diaconu,

Rapperul american Juice Wrld a murit în urmă cu câteva zile, la vârsta de 21 de ani, după ce a făcut o criză în timp ce se afla în aeroportul Midway din Chicago.

Rapperul Juice Wrld, pe numele său real Jarad Anthony Higgins, era conștient în momentul în care a fost transportat la spital, unde a decedat în scurt timp.

Acum, noi amănunte ies la iveală despre moartea artistului. Astfel, în timpul raziei la bordul avionul privat al artistului au fost descoperite mai multe bagaje suspecte, relatează Mediafax. Au fost găsite mai multe pachete de cannabis, trei pistoale, gloanțe și o revistă despre muniție, a explicat un purtător de cuvânt al poliției din Chicago.

Unul dintre agenții federali i-a administrat Narcan rapper-ului, după ce iubita cântărețului a spus că acesta ar fi luat Percocet, un analgezic bazat pe opioide. Rapper-ul s-a trezit, dar nu a fost coerent.

FOTO: EPA

Citeşte şi:

Imagini șocante dintr-o clădire a Ministerului de Interne. Ar trebui evacuată de urgență, dar raportul e ținut la sertar!

Două handbaliste de la Corona Brașov au scăpat de suspendare. Celelalte sportive, la audieri

Înalta Curte repune pe rol cazul de prelevare de organe, relatat de Libertatea, și-i recheamă la audieri pe procurorul și pe medicul acuzați de DNA că au luat ilegal organele!

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”
GSP.RO

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie
HOROSCOP

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie