De Denisa Macovei,

În timp ce mulți părinți au bătăi de cap cu copiii lor atunci când aceștia ajung la adolescență, cerând sfatul psihologilor pentru a-i putea înțelege și pentru a trece mai ușor peste această perioadă de “răzvrătire”, Teo Trandafir se consideră o norocoasă în ceea ce privește acest aspect. Astfel, fiica ei a ajuns la vârsta de 15 ani, iar cele două n-au întâmpinat divergențe sau probleme serioase:

„La adolescență nu se ajunge brusc, te pregătesc etapele prin care treci, nu cărțile de parenting. Fiecare copil este diferit și tu te pregătești de cu ani înainte ca el să ajungă adolescent. M-am gândit tot timpul că va fi o perioadă când se va întâmpla acest lucru, să ajungă la adolescență, și am încercat să o educ în așa fel încât să treacă de acea perioadă cât mai grațios cu putință. Știam amândouă ce se va întâmpla. La un moment dat, am avut o discuție. Însă ea mi-a răspuns: “Îmi spui tot timpul că sunt un copil special. Dă-mi șansa să îți demonstrez că voi fi un adolescent special”. Și așa a și fost”, ne-a povestit Teo Trandafir despre fiica ei.

Pregătită pentru momentul când Maia va veni cu un băiat acasă

Deși Teo a ales să o crească singură pe fiica ei și, în acești 15 ani, nu a simțit nevoia să aducă în casa lor un bărbat care să aibă rol de tată, este conștientă că nu vor fi doar ele două toată viața. Și, așa cum este firesc și natural, va veni clipa când Maia va veni acasă cu un iubit: “Sunt alegerile ei, este viața ei. Nu este ca și când aș putea spune nu. Indiferent de alegerile ei, sunt absolut convinsă că pe baza pregătirilor pe care noi le-am început cu mult timp în urmă, va alege corect. Și, dacă nu, va drege asta pentru că, în afară de moarte, nimic nu este de nereparat”, ne-a mai spus prezentatoarea de la “Teo Show”.

Citeşte şi:

Prietenie de 25 de ani. Teo Trandafir a povestit totul despre relația strânsă pe care o are cu Cătălin Botezatu

Ghinion peste ghinion! După ce i-a fost spartă casa, Teo Trandafir e nevoită să-și amâne și mutarea în noua locuință

Au ales să-și crească doar ele copiii. Cine sunt mamele singure din România și ce relații au cu foștii parteneri

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine