MENIU CAUTĂ

Nunta de poveste a actriței Hilary Swank. A purtat o rochie creată de Elie Saab în colaborare cu Christian Dior

Distribuie

Actorița și producătorul Hilary Swank s-a căsătorit cu antreprenorul Philip Schneider, între ei existând o frumoasă poveste de dragoste, după o întâlnire oarbă pusă la cale de soția lui Misha Collins, Vicki, și alt prieten apropiat.

”Ne-am întâlnit la 10:00 dimineața și ne-am despărțit o oră mai târziu”, a povestit Hilary, care după un an și jumătate s-a căsătorit cu iubitul ei.

Hilary și Philip iubesc natura și au știut de la început că vor să se căsătorească în apropiere de casa lor, în California, pentru ca soțul miresei să o conducă la altar (el a primit un transplant de plămâni în urmă cu trei ani și nu poate călători cu avionul).

”Am găsit locul perfect, la rezervația Santa Lucia, în Carmel, California. Este o comunitate privată uimitoare, înconjurată de 20.000 de hectare de pădure, cu arbori vechi de peste 800 de ani, scrie Vogue.

Rochia de mireasă a fost făcută de casa de modă Elie Saab, în colaborare cu Christian Dior, munca depusă la ea fiind intensă. Croitoresele au avut nevoie de peste 150 de ore pentru a finaliza rochia, la aceasta folosindu-se foarte multă mătase.

Recepția a avut loc într-un hambar vechi de 100 de ani, interiorul fiind luminat de sute de becuri galbene și lumânări. Locul a mai fost înfrumusețat cu aranjamente florale uimitoare.

Tortul a fost și el unul special. Mirii au ales să servească invitaților o prăjitură fără gluten și vegetariană.

Mirii și invitații lor au dansat până dimineață folosind o metodă nemaiîntâlnită la o nuntă: ”Toată lumea se simțea atât de bine încât nu am vrut ca petrecerea să se termine. Nu am vrut să avem probleme cu vecinii, așa că am adus perechi de căști wireless până a doua zi.

Mai multe fotografii de la nuntă puteți vedea pe site-ul revistei Vogue.


CITȘETE ȘI: Ce scrie pe certificatul de deces al protestatarului mort într-un spital din Alexandria


FOTO: VOGUE

Citește mai multe despre Hilary Swank și Nuntă pe Libertatea.

Comentarii