Mergi direct la conținut »
Oana Roman tocmai a anunțat. S-a întâmplat după un an și jumătate | FOTO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Oana Roman tocmai a anunțat. S-a întâmplat după un an și jumătate | FOTO

Oana Roman tocmai a anunțat. S-a întâmplat după un an și jumătate | FOTO

Oana Roman tocmai a anunțat.  Vedeta le-a împărtășit fanilor ei ce a făcut după un an și jumătate de pauză.

De Dana Aramă,

Oana Roman, care a mărturisit de curând cine a ajutat-o să treacă peste probleme, parcurge o perioadă foarte bună în viața ei.

Fiica fostului premier al României, petre Roman, și a Mioarei Roman, este căsătorită cu Marius Elisei, împreună cu care are o fetiță, Maria Isabela. Acum, Oana Roman, care și-a aniversat ziua de naștere în aprilie anul acesta, are și un job de care se declaraă mai mult decât fericită, fiind organizatoare de evenimente.

Cum lucrurile s-au aranjat în viața ei, vedeta are acum timp și să se relaxeze și să se distreze.

 

Oana Roman tocmai a anunțat. Ultima oară a făcut asta la ziua lui Botezatu

După un an și jumătate de pauză, oana Roman a ieșit din nou în club. Ultima oară când a mers să se distreze într-un astfel de loc a fost la aniversarea binecunoscutului designer Cătălin Botezatu.

„Azi am ieșit la club , după un an jumate! Ultima oară am ieșit în 2015, în decembrie, la ziua lui Cătălin Botezatu. Azi am ieșit tot pentru o aniversare! La mulți ani Simo!”, le-a împărtășit Oana Roman celor care îi urmăresc actoivitatea pe rețelele de socializare.

La eveniment, Oana Roman a purtat o rochie de culoare neagră, care i-a venit foarte bine, și a fost însoțită de partenerul ei de viață, Marius Elisei, care a fost în formă maximă.

Close
Închide
  Close