Mergi direct la conținut »
Oana Zăvoranu despre nunta lui Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă. "Jalnică, cu iz de cămin cultural"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Oana Zăvoranu despre nunta lui Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă. "Jalnică, cu iz de cămin cultural"

Oana Zăvoranu despre nunta lui Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă. „Jalnică, cu iz de cămin cultural”

Oana Zăvoranu a comentat, pe contul său de socializare, nunta lui Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă.

De Dana Aramă,

Oana Zăvoranu a fost extrem de critică după ce a văzut la televizor imagini de la nunta celor doi.

„M-am uitat și eu la tv, (după mai bine de două luni, cine m-o fi pus nu știu) și m-am oripilat văzând ce ‘subiecte de ‘maximă și neprețuită importantă au abordat azi toți…
Nunta jalnică cu iz de cămin cultural a unei individe în călduri, care a atras atenția… mare atenție da!!!…că și-a tras-o în direct pe tv cu un amărât care n-are nici o vină că s-a născut, el a ‘dat ce-a avut mai bun din el ??? ….și acum e ‘vedetă și ginerică pe deasupra…na !!! ?
Și ce am văzut prin jur, au fost numai urâte cu alură de travestiți de Cambogia ?
Doamne ferește, câtă slutenie și prostituție pentru o amărâtă de audiență, că de prostie nu mai zic nimic, uite tac !
Am ajuns la concluzia certă, că trăim niște vremuri,în care în mod voit ne sunt inoculate numai panarame, bișnițari, travestite, cămătari, retarzi,cretine, pleavă de cea mai joasă speță, ca să îndobitocească creiere pe bandă ?
Nuuuuu ai cum… nu ai cum să îmi dai de dimineață până seara numai șobolani, pardon,concurenți ținuți captivi în niște case, (pe fix toate posturile tv), care nu fac nimic altceva decât să bată câmpii a pagubă, și să devină, cică, din niște particulari fără haz, aceste ‘vedete care mâine -poimâine se întâlnesc pe culoarele tv cu mine și mă întreabă dacă nu îi știu!??
Păi cum să nu vă știu sărăciilor?”, a spus ea.

Niște speciali și pensiile lor | PAH, despre legea votată în Parlament
Recomandări

Niște speciali și pensiile lor | PAH, despre legea votată în Parlament

Vedeta a continuat:

„Păi nu știu eu toți retarzii care stau ca la pușcarie și își storc coșurile în față oglinzii la tv sau se f.. ca câinii? Ba da, că eu la voi mă uit, pentru voi plătesc eu cablu?
Și alde dăștia au tupeul să mă și invite pe la diverse evenimente, că deh, suntem din aceeași breaslă ?Aceeasi breaslă pe mamele voastre de troglodiți și panarami !
Asta este ce se întâmplă zilnic pe tv și eu nu știu de ce mamă mă-sii fac eu imprudențe de genul, să deschid vreodată tv pe români?
Păi nu mai bine îmi văd eu de Netflix sau Discovery Investigation? ?

Decizie finală în Parlament. Au fost eliminate toate pensiile speciale, cu excepţia celor militare şi din sistemul de ordine publică
Recomandări

Decizie finală în Parlament. Au fost eliminate toate pensiile speciale, cu excepţia celor militare şi din sistemul de ordine publică


Și am mai ajuns la o concluzie:
VOI TOȚI CARE VĂ UITAȚI ȘI LE FACEȚI AUDIENȚĂ, sunteți tacit de acord cu vomele pe care vi le servesc zilnic, adică : prostituție, prostie patologică, travestite ordinare care se cred femei sau vedete, vibrație negativă, pustietate spirituală, falsitate și sărăcie cu duhul
Bravo, tot înainte !”, a încheiat Oana Zăvoranu.

Pe 27 mai, Brigitte și Florin Pastramă au avut cununia civilă, la primăria din Voluntari. Nunta lui Brigitte Sfăt și a lui Florin Pastramă a avut loc duminică, 7 iulie 2019, la un salon de lux din Capitală. Florin Pastramă este cel de-al patrulea soț al vedetei.


Citește și:

OPINIE | UE a căzut în capcana populiștilor și a crescut distanța față de cetățeni

Close
Închide
  Close