De Magdalena Duru,

„Măruţă nu ştie că îi va năşi pentru o scurtă perioadă. Nu le dau 365 de zile împreună! Nu cu un copil, cu 10 copii! Pentru că e o căsătorie forţată, unde nu există dragoste, compatibilitate, înţelegere, ci doar înşelăciune din partea ei, care i-a spus că e borţoasă când nu se mai putea face nimic, şi răzbunare prostească şi distructivă din partea lui, pentru a arăta lumii cât de fericit şi de împlinit e el la nici un an de la despărţirea de mine”, a declarat Oana Zăvoranu pentru Ring.
Vedeta Tv susține că Pepe încă se mai gândește la ea.
„Nu cred că se răzbună pe mine făcând treaba asta (căsătoria – n.r.), ci mai mult pe el, pentru că trebuie să stea cu o femeie pe care nu o iubeşte, într-o căsnicie nedorită şi cu un copil băgat pe gât. Până la urmă, oricât de rău mi-ar părea mie pentru el că se află în situaţia asta – şi eu ştiu mai bine decât oricine circul acesta fericit pe care îl afişează -, el e cel sacrificat. Pepe poate fi un tip extrem de distructiv chiar cu el însuşi. După emisiunea în care am lăcrimat, mi s-a transmis că Pepe a fost extrem de bulversat şi timp de câteva ore nu s-a putut vorbi cu el. Pe el nu-l lasă indiferent că eu am recunoscut că el îmi lipseşte uneori şi că aş fi dorit să rămânem prieteni, şi nu duşmani”, a spus Zăvo. Pepe se cunună civil astăzi cu Raluca PastramăOana Zăvoranu și Pepe au divorțat în iunie 2011, după 5 ani de căsnicie și 8 de relație.
Artistul se căsătoreşte astăzi cu Raluca Pastramă, femeia de care s-a îndrăgostit şi de la care aşteaptă un copil. Vedeta va spune ”Da” în faţa ofiţerului stării civile, într-un local din Capitală, chiar dacă legea prevede că un mariaj se poate încheia doar în sediul serviciului de stare civilă.