MENIU CAUTĂ
20 Aug. 2018 14:36

Ozana Barabancea, amănuntele nespuse despre transformarea prin care a trecut. „Nu mă mai puteam mișca de atâta grăsime”

Distribuie

Cântăreața lirică Ozana Barabancea a uimit pe toată lumea cu transformarea prin care a trecut, reușind să slăbească 40 de kilograme.

Despre intervențiile chirurgicale pe care le-a făcut și despre schimbarea radicală din viața sa a oferit detalii necunoscute până acum. Ozana Barabancea a făcut dezvăluiri la emisiunea „E OK să fii vedetă?', moderată de Dana Săvuică pentru okmagazine.ro.
„Nu mă mai puteam mișca de atâta grăsime. Nu puteam să urc scările, nu puteam să merg pe munte, nu puteam să fac nimic. Și acum, uite, mi-am făcut o a doua intervenție, un lifting circular de 360 de grade la doamna doctor, care a avut mare-mare grijă și chiar îi mulțumesc că n-aș fi crezut. O operație grea, de cinci ore, nouă oameni au fost la căpătâiul meu. Dar am făcut-o cu binecuvântarea duhovnicului, cu spovedit, cu împărtășit și am mers pe masa de operație cu fruntea sus”, a declarat Ozana Barabancea.

 

„E un an de zile de când m-am operat de stomac, eu mă spovedesc și mă împărtășesc săptămânal”, a mai spus ea.

Ozana Barabancea este cu artistă lirică în vârstă de 49 de ani. Este cunoscută publicului telespectator și din postura de jurat la emisiunea „Te cunosc de undeva’, de la Antena 1. În ultima perioadă de timp, Ozana Barabancea a fost în centrul atenției după ce a slăbit spectaculos, arătând din ce în ce mai bine.


Citește și: Bacalaureat 2018 – sesiunea de toamnă. Calendarul examenelor și afișarea rezultatelor


 

Comentarii