Mergi direct la conținut »
Pentru cine apasă Florin Călinescu butonul auriu, în cea de-a opta ediție Românii au talent!
Entertainment Libertatea > Entertainment > Pentru cine apasă Florin Călinescu butonul auriu, în cea de-a opta ediție Românii au talent!

Pentru cine apasă Florin Călinescu butonul auriu, în cea de-a opta ediție Românii au talent!

Mâine, de la 20:30, scena Românii au talent va găzdui concurenți care își doresc să cucerească publicul cu talentul lor sau să se afirme, după cum  au declarat chiar ei.

Jurații vor fi fascinați de frumusețea unora dintre momentele prezentate, dar și de calitățile participanților, indiferent de natura lor, iar Florin ia o decizie care îi uimește pe toți colegii lui. „A fost o întâlnire care vine de undeva din afara Universului. S-au aliniat niște energii acolo, s-a întâlnit plusul cu minusul. Normal că s-a produs scânteia”, spune Andi la finalul reprezentației pentru care Florin Călinescu a apăsat butonul auriu.

De asemenea, tot în ediția de vineri seara, Andra îl invită pe Mihai Petre la dans, inspirată fiind de melodia interpretată de micuța Irina Loghin. Piruetele și mișcările în ritm de muzică populară, l-au făcut pe Mihai să spună: „Andra is hot, baby! Mamasita!”, iar Andra continuă: „Irina, ești făcută pentru scenă, știi să ridici oamenii la dans. Asta înseamnă că ești talentată și că drumul ăsta frumos îți este deschis. Și cum ai pornit la drum… cu un nume atât de mare!”. Un număr extrem de solicitant și precis, dar plin de grație și senzualitate îi încântă pe jurați, care sunt fascinați de aptitudinile celor două concurente de pe scenă. „Este ca un vis devenit realitate, pot să spun DA pentru două fete în același timp. Felicitări!”, spune Mihai Petre.

Citește și

Nicolae Stanciu, un nou caz Mirel Rădoi? Mijlocașul s-a supărat că lumea îl întreabă de nivelul scăzut din fotbalul arab

 

Close
Închide
  Close