Mergi direct la conținut »
Postarea prin care Kylie Jenner anunță numele fetiței, cea mai populară din istoria Instagram
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Postarea prin care Kylie Jenner anunță numele fetiței, cea mai populară din istoria Instagram

Postarea prin care Kylie Jenner anunță numele fetiței, cea mai populară din istoria Instagram, depășind-o pe cea în care Cristiano Ronaldo își prezintă cel de-al patrulea copil.

Kylie Jenner a postat, miercuri, pe Instagram o fotografie cu fetița ei nou-născută și anunță că numele acestea este Stormi Webster. Postarea a fost apreciată în doar o zi de peste 15,2 milioane de utilizatori și a primit peste 730.000 de comentarii.

stormi webster ??

O postare distribuită de Kylie (@kyliejenner) pe

Fotografia a devenit astfel cea mai apreciată din istoria instagramului depășind-o cu mult pe cea postată în noiembrie 2017 de Cristiano Ronaldo cu cel de-al patrulea său copil, care are 11,3 milioane de like-uri și cea a lui Beyonce din februarie 2017, care cu 11,2 milioane de aprecieri a fost cea mai populară postare pe Instagram de anul trecut.

Kylie Jenner se află și pe locul al cincilea în topul celor mai apreciate postări de pe Instagram, cu mesajul în care anunța pe 4 februarie că a născut. Aceasta a avut 10,4 milioane de aprecieri, la egalitate cu cea în care Beyonce anunța în iulie 2017 venirea pe lume a gemenilor săi.

Kylie Jenner, sora mai mică a cunoscutei Kim Kardashian, a dezvăluit numele fetiței sale nou-născute pe Instagram. Vedeta în vârstă de 20 de ani a postat pe Instagram o imagine cu fiica sa alături de descrierea: ”Stormi”, dând astfel de înțeles că acesta este numele copilului ei. Pe micuță o va mai chema și ”Webster”, acesta fiind numele de familie al tatălui său. Micuța Stormi este primul copil al cuplului Kylie Jenner și Travis Scott (Jacques Webster, pe numele său real).


Citește și: Temperaturile de vară din timpul iernii duc la slăbirea organismului și apariția unor boli grave


Close
Închide
  Close