Mergi direct la conținut »
Povestea de dragoste dintre Edith Gonzalez și bărbatul care i-a fost alături până în ultima clipă. Prima soție a lui Lorenzo Lazo a murit tot de cancer
Entertainment Libertatea > Entertainment > Povestea de dragoste dintre Edith Gonzalez și bărbatul care i-a fost alături până în ultima clipă. Prima soție a lui Lorenzo Lazo a murit tot de cancer

Povestea de dragoste dintre Edith Gonzalez și bărbatul care i-a fost alături până în ultima clipă. Prima soție a lui Lorenzo Lazo a murit tot de cancer

Edith Gonzales a murit miercuri, la vârsta de 54 de ani, din cauza cancerului ovarian, o afecțiune pe care o descoperise în 2016. Până în ultimele ei ceasuri, actriței i-a fost alături soțul ei, Lorenzo Lazo.

De Dana Aramă,

Edith Gonzalez era căsătorită cu omul de afaceri Lorenzo Lazo de opt ani. Înainte să fie cu celebra actriță cunoscută din telenovela ”Inimă Sălbatică”, afaceristul a trecut printr-o tdramă similară.

„A fost foarte puternic. Prima lui soție a murit de cancer. Este un om cu principii de viață foarte bine stabilite. Este extrem de deștept. Este un bărbat în adevăratul sens al cuvântului”, spunea, pentru hola.mx, Edith Gonzales despre partenerul ei de viață imediat după ce a fost diagnosticată cu cancer.

Cei doi s-au cunoscut într-un restaurant din Ciudad de Mexico în anul 2003. la acea vreme, Edith Gonzalez forma un cuplu cu santiago Creel, în timp ce el era căsătorit cu Concha de la Mora.

În anul 2009, Concha de la Mora a murit de cancer, moment în care Edith l-a susținut pe Lorenzo, dat fiind că între cei doi se legase o prietenie foarte strânsă.

Ulterior, prietenia s-a transformat în dragoste și cei doi au anunțat că se căsătoresc în 2010. Au format unul dintre cele mai frumoase și mai unite cupluri.

După moartea lui Edith Gonzalez, jurnalista Mara Patricia Castaneda a afirmat că și soțul actriței de telenovele ar avea cancer, potrivit tribuna.com.mx.

Edith Gonzales a murit în data de 13 iunie 2019, la vârsta de 54 de ani. Fusese diagnosticată cu cancer ovarian în urmă cu ani. Vedeta avea o fiică, Constanza, din relația cu Santiago Creel.


Citește și:

Nicio anchetă la liceul din Sascut, în cazul elevilor aduși la mitingul PSD din Iași, deși ministrul Educației știe că e în curs

Close
Închide
  Close