Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Prima ieșire la un eveniment pentru Misty în aproape doi ani. "A fost alegerea, dorința și cea mai mare plăcere din viața asta de a sta cu pitica acasă"

Prima ieșire la un eveniment pentru Misty în aproape doi ani. „A fost alegerea, dorința și cea mai mare plăcere din viața asta de a sta cu pitica acasă”

Misty, partenera de viață a muzicianului Keo, a avut prima sa ieșire la un eveniment în aproape doi ani de zile. Vedeta a fost prezentă la lansarea magazinului de haine a uneia dintre prietenele ei.

Misty a fost extrem de fericită să fie alături de prietena ei, cea care care i-a creat multe dintre ținutele pe care le-a purtat la emisiuni, evenimente și concerte. Cu toate acestea, artista a mărturisit că nu prea a dus dorul evenimentelor.

„A fost primul event la care am fost după mai bine de 1 an și 8 luni… Nu pot să spun că mi-au lipsit astfel de ieșiri pentru că a fost alegerea, dorința mea și cea mai mare plăcere din viața asta, de a sta cu pitica mea acasă. Plus că mi-a fost foarte greu să accept să o las cu oricine altcineva ? cred că unele dintre voi, dragi mămici, mă înțelegeți ?.

Mulțumesc lui Dumnezeu, am avut și posibilitatea și șansa de a îmi permite să stau acasă să fiu alături de copilul meu în fiecare moment important din primii 2 ani de viață. Anyway, deși am fost cu gândul și sufletul doar la Arya, m-am simțit bine să mă revăd cu prieteni dragi și m-am bucurat pentru prieteaă mea, Larisa. Sunt tare mândră de ea, a realizat foarte multe lucruri frumoase până în prezent”, a spus Misty.

În luna decembrie a anului 2017, Misty, partenera de viață a muzicianului Keo, a adus-o pe lume pe fetița cuplului, Arya Violette. Misty este cea alături de care Keo și-a format o familie după despărțirea cu scandal de cântăreața Andreea Bălan.

Close
Închide
  Close