Mergi direct la conținut »
Prin ce momente tragice a trecut Adelina Pestrițu când era prezentatoare la TV. "Dimineața am luat-o de la morgă, seara a trebuit să fiu super strălucitoare"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Prin ce momente tragice a trecut Adelina Pestrițu când era prezentatoare la TV. "Dimineața am luat-o de la morgă, seara a trebuit să fiu super strălucitoare"

Prin ce momente tragice a trecut Adelina Pestrițu când era prezentatoare la TV. „Dimineața am luat-o de la morgă, seara a trebuit să fiu super strălucitoare”

Lumea a văzut-o la TV mereu zâmbitoare și strălucitoare, însă Adelina Pestrițu a mărturisit că au existat momente în care aceasta era doar o imagine, în viața ei întâmplându-se adevărate tragedii.

De Dana Aramă,

 

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro, Adelina Pestrițu a vorbit despre perioada în care era prezentatoare la TV și despre avantajele și dezavantajele de a fis persoană publică.

„De exemplu când ai o zi proastă. De exemplu, mi s-a întâmplat ca în decursul unei singure săptămâni să am două decese în familie. Bunicile mele s-au dus, din păcate, iar eu seara, la Wowbiz, trebuia să dansez şi să apar super fericită şi împlinită. Nimeni n-a observat că, de fapt, în sufletul meu este haos.

Dimineaţa am fost şi am luat-o pe bunica de morgă, seara a trebuit să fiu super strălucitoare şi să pară că nimic nu s-a întâmplat. Iar în sufletul meu îţi dai seama că sufeream enorm, îmi venea să plâng în direct.

Dar m-am ţinut de tare ca să nu stric dispoziţia celor care ne urmăreau în fiecare seară, pentru că ei nu aveau nicio vină cu ce se întâmpla în viaţa mea”, a declarat Adelina Pestrițu.

Fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu a devenit mămică pentru prima oară în data de 3 august 2018. Bruneta a adus pe lume o fetiță, Zenaida Maria, fruct al poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu Virgil Șteblea.

Citește și: Caracatiţa terenurilor de la Aeroportul Otopeni: Gigi Becali a cumpărat cu un euro metrul pătrat și-l poate vinde cu 25, dar spune că va accepta orice preț al statului! “Eu trăiesc în creștinism, nu în capitalism”

Close
Închide
  Close