Mergi direct la conținut »
Principele Radu de România, invitat la Monaco să admire costumele lui Alexandru Ciucu | VIDEO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Principele Radu de România, invitat la Monaco să admire costumele lui Alexandru Ciucu | VIDEO

Principele Radu de România, invitat la Monaco să admire costumele lui Alexandru Ciucu | VIDEO

Evenimentul este organizat la sediul Maison de L’Amerique Latine de Monaco și va închide oficial expoziția de costume masculine premium pe care designerul roman o derulează încă de la sfârșitul lunii februarie. Principele Radu de România este invitat la dineul lui Alexandru Ciucu pentru a admira noua colecție a designerului român, furnizorul Casei Regale din România. Colecția “L’Homme.Roi 2012” a fost prezentată pentru prima dată la București în data de 21 februarie la Hotel Athenee Palace Hilton, iar pe 28 februarie, la Monte Carlo în sala Debussi a celebrului Hotel de Paris.


Iată prezentarea colecției “LHomme.Roi 2012” de la Monte Carlo:


La Monaco peste 100 de invitați din sfera diplomației, a modei, jurnaliști, politicieni și oameni de afaceri au urmărit preț de 30 de minute un spectacol de eleganță 100% românesc.

La show-ul lui Alexandru Ciucu de la Monte Carlo au participat Baroneasa Cecile de Massy, Jean-Pierre Dreno – Procuror General al Principatului de Monaco, Norbert Fassiaux – șeful Politiei din Monaco, Fabrice Notari – Vice-Președintele Consiliului Național al Principatului de Monaco, Claudio Scajola – Ministru al Guvernului Italian, precum și Ioan T. Morar consulul Romaniei la Marsilia impreuna cu sotia, Alina Sorescu si Rita Mureșan care a sosit special de la Milano pentru acest eveniment.

Close
Închide
  Close