Mergi direct la conținut »
Raed Arafat, despre starea de sănătate a lui Florin Busuioc: "Nu se pune problema transferului"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Raed Arafat, despre starea de sănătate a lui Florin Busuioc: „Nu se pune problema transferului”

Florin Busuioc, de 56 de ani, este internat la spitalul de urgență din Craiova, după ce a suferit un infact. Busu a început să se simtă rău, pe scenă, în timpul spectacolului Central Park.

Inițial, s-a vehiculat că se caută un elicopter militar pentru transferul lui Busu la București. Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a precizat însă că nu este cazul. Busu este supus acum unei intervenții pentru montarea unui stent.

„Este deja în sala de intervenții. Momentan trebuie stabilizat. Este în operație. Nu va putea fi transportat, acum sunt cele mai importante momente, în care trebuie stabilizat. Abia ulterior se va lua o decizie în acest sens. Nu se pune problema trimiterii unor medici de la București la Craiova. Din cauza ceții oricum nu poate zbura nimic acum”, a declarat, pentru Libertatea, Raed Arafat.

Intervenția chirurgicală durează aproximativ două ore. Echipa care efectuează intervenția este formată din doi medici tineri, Eugen Țiereanu, care este din București, și Paul Trașcă, din Târgu-Mureș. Cei doi s-au transferat recent la spitalul din Craiova, unde s-a deschis un centru de cardiologie.

Florin Busuioc a suferit un infarct pe scenă şi a fost transportat de urgență la spital. Toți ceilalți actori care joacă alături de el sunt alături de el la spital.

„Acum nu putem decât să ne rugăm pentru el”, a declarat actrița Adelaida Zamfira, care joacă alături de Busu în piesă, pentru Libertatea.


Citește și:

Florin Busuioc a suferit un stop cardio-respirator pe scenă! Busu a fost resuscitat de trei ori

 

Close
Închide
  Close