Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Sandra Bullock donează 100.000 de dolari pentru a ajuta la salvarea animalelor prinse în incendiile din California

Sandra Bullock donează 100.000 de dolari pentru a ajuta la salvarea animalelor prinse în incendiile din California

Sandra Bullock a făcut o donație de 100.000 de dolari către The Humane Society din Ventura County, cerând ca banii să fie folosiți la salvarea victimelor ne-umane ale incendiilor din California de Sud, scrie CNN.

„Eforturile noastre de salvare și îngrijire a animalelor evacuate din calea incendiilor Hill și Woolsey i-au atras atenția și echipa sa ne-a contactat și ne-a oferit sprijin”, a scris The Humane Society pe Facebook. „Sandra Bullock și familia au ajutat și alte ONG-uri atât în timpul acestui incident, cât și în trecut. Cu toate acestea, de data aceasta a vrut ca banii să meargă la cei care se află în prima linie și ajută la salvarea animalelor aflate în pericol și și-au exprimat speranța că și alții îi vor urma exemplul”, se mai arată în mesajul de pe Facebook.

ONG-ul a transmis că banii donați vor fi folosiți pentru îngrijirea animalelor evacuate din calea incendiilor. „HSVC se angajează să aibă grijă de aceste animale atât timp cât este necesar sau până când proprietarii lor le pot lua înapoi și să le țină în siguranță”, a scris organizația.

Noul bilanţ al incendiilor din California, Statele Unite, anunţat de autorităţile americane, a crescut la 44, după ce în nordul statului au mai fost găsite 13 trupuri fără viaţă, acolo unde este cel mai mare focar din istoria acestui stat.

Peste 200 de oameni sunt în continuare daţi dispăruţi și sunt căutați de autorităţi, după ce focul a distrus mii de case. Peste 8.000 de pompieri continuă să lupte cu flăcările și este folosită și o aeronavă un Boieng 747, special adaptată pentru a transporta și împrăștia zeci de mii de litri de substanțe ignifuge.

În sudul Californiei, un sfert de milion de oameni au fost deja evacuați din zona Los Angelesului și din orașele de coastă, precum Malibu, unde au case multe celebrități. Printre ei, Gerard Butler… care e devastat. Casa lui a fost făcută scrum de incendiile care au cuprins California.

Vezi și reacția cântăreței Miley Cyrus, după ce locuinţa sa a fost distrusă de incendiile din California.

Află ce vedete și-au văzut proprietățile din California făcute scrum. Locuințe de milioane de euro au fost arse din temelii


Citește și: Are Simona Halep soluții, după despărțirea de Darren Cahill? „Nu poate fără antrenor”


 

Close
Închide
  Close