Mergi direct la conținut »
The Cranberries a lansat un nou album cu vocea lui Dolores O’Riordan. Este un omagiu adus memoriei cântăreței
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme > The Cranberries a lansat un nou album cu vocea lui Dolores O’Riordan. Este un omagiu adus memoriei cântăreței

The Cranberries a lansat un nou album cu vocea lui Dolores O’Riordan. Este un omagiu adus memoriei cântăreței

The Cranberries a lansat, vineri, albumul „In the End”, un tribut adus cântăreţei Dolores O’Riordan, care a murit anul trecut.

Al optulea album al celebrei trupe devenite celebre cu hituri precum „Zombie” şi „Linger” este ultimul pe care apare vocea lui Dolores ORiordan, piesele fiind înregistrate înainte ca aceasta să moară anul trecut.

The Cranberries a început lucrul la album în 2017, reușind să scrie și să înregistreze 11 piese până în momentul în care a survenit decesul celebrei cântărețe.

Având în vedere că vocea lui Dolores ORiordan a fost înregistrată, chitaristul Neil Hogan, basistul Mike Hogan şi toboşarul Fergal Lawler l-au finalizat în memoria ei.

„Când ne-am dat seama cât de puternice sunt piesele, acesta a fost factorul decisiv, de fapt… nu avea rost să încercăm să distrugem moştenirea trupei. Era evident că Dolores îşi dorea ca acest album să fie terminat. Era foarte, foarte încântată să intre în studio şi să îl înregistreze”, a declarat basistul Neil Hogan pentru Reuters.

Dolores ORiordan a fost găsită moartă într-o cameră a hotelului Park Lane din Londra, pe 15 ianuarie 2018. Artista avea 46 de ani, iar moartea ei n-a fost considerată suspectă, într-o primă fază. Legiștii au stabilit că ea s-a înecat în cadă, fiind sub influența alcoolului. Conform analizelor de sânge, ea era aproape de comă alcoolică.

Dolores ORiordan, în vârstă de 46 de ani, a fost găsită cufundată în apă în cada din camera de hotel din Londra unde era cazată. Ea consumase o cantitate în exces de alcool, au declarat mai mulţi martori experţi citaţi de televiziunea irlandeză RTE şi Sky News din Marea Britanie.

Tragedia a avut loc pe 15 ianuarie, iar știrea morţii sale i-a ”devastat” pe colegii săi de trupă care au spus la acea vreme că ”lumea a pierdut o artistă adevărată”.

De-a lungul anilor, Dolores O’Riordan, mamă a trei copii, s-a confruntat cu probleme de sănătate mintală, dar şi fizice. În anul 2017 trupa The Cranberries a fost nevoită să întrerupă un turneu mondial după ce artista a fost diagnosticată cu o afecţiune a spatelui.


Citește și: Stai acasă de Paște? Iată ce filme poți vedea la televizor în minivacanța de sărbători


 

 
 
Close
Close
Închide