Mergi direct la conținut »
Trecutul tumultuos al femeii cu care Alex Bodi a înlocuit-o pe Bianca. Cu ce s-a ocupat în Germania
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Trecutul tumultuos al femeii cu care Alex Bodi a înlocuit-o pe Bianca. Cu ce s-a ocupat în Germania

Trecutul tumultuos al femeii cu care Alex Bodi a înlocuit-o pe Bianca. Cu ce s-a ocupat în Germania

Ies la iveală detalii despre actuala parteneră a lui Alex Bodi, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu.

De Dana Aramă,

 

Bianca Drăgușanu s-a despărțit, la doar câteva zile după Crăciun, de Alex Bodi, cel cu care a avut o relație în ultimele luni. După o discuție aprinsă în Poiana Brașov, Bianca Drăgușanu a plecat din stațiune, în timp ce Alex Bodi s-a reorientat rapid și s-a distrat alături de Iulia, femeia cu care are o fetiță.

Despre Iulia, actuala parteneră a lui Alex Bodi, ies la iveală amănunte necunoscute. Aceasta are un trecut tumultuos. Potrivit wowbiz.ro,  Alex şi Iulia s-au cunoscut în urmă cu cinci ani la Mediaş, şi, după o perioadă de timp, s-ar fi căsătorit.

El a dus-o în Germania, la Frankfurt, unde apropiaţii susțin că ea ar fi lucrat ca dansatoare la bară într-un club din oraş. Cu toate acestea susţine, de trei luni, pe internet, că vrea să fie make-up artist.

Timp de patru ani au fost cununaţi, au împreună şi un copil de un an şi jumătate, iar vara trecută, ar fi divorţat.

După ce Alex Bodi a postat pe internet imagini în care apare alături de Iulia, fanii l-au lăudat pentru alegerea făcută.

Managerul Spitalului din Craiova a luat infecție nosocomială chiar în spitalul pe care îl conduce. Unde se tratează acum
Recomandări

Managerul Spitalului din Craiova a luat infecție nosocomială chiar în spitalul pe care îl conduce. Unde se tratează acum

„Cea mai bună alegere! Vă potriviţi maxim! Fata asta e mai frumoasă şi mai naturală de 1.000 de ori decât Bianca!”, i-au transmis prietenii din mediul online.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou anul trecut. După separare, vedeta de televiziune și-a găsit liniștea în brațele unui tânăr plin de bani, Tristan Tate, însă povestea lor de amor nu a durat prea mult. Ulterior,  Bianca Drăgușanu a început o relație cu Alex Bodi, însă s-a despărțit de acesta la câteva zile după Crăciun.

Citește și: PREDICȚII: Infractorii cibernetici vor folosi metode noi și sofisticate pentru atacurile informatice din 2019. Inteligența artificială va permite „atacuri smart”

 

Close
Închide
  Close