MENIU CAUTĂ

VIDEO. Trupa The Humans, la „Interviurile Libertatea”. Reprezentanții României la Eurovision se pregătesc de plecarea la Lisabona

Distribuie

Trupa The Humans a venit la „Interviurile Libertatea” pentru a ne povesti cum sunt din punct de vedere pshic și mai ales ce au pregătit pentru show-ul de la Lisabona, acolo unde vor reprezenta România la Eurovision 2018. Membrii trupei vor povesti, totodată, cum le-a schimbat viața participarea la acest concurs muzical. 

Membrii trupei The Humans au intrat în direct din platoul Ringier cu cititorii Libertatea. Artiștii ne-au povestit povesti cum le-a fost schimbată viața de când au fost aleși să reprezinte România la Eurovision 2018. În plus, pentru că mai sunt doar câteva zile până la plecarea în Portugalia, cei de la The Humans ne-au povestit și ce spectacol au pregătit pentru apariția lor de acolo.

Trupa The Humans vine la „Interviurile Libertatea”

Trupa The Humans vine la „Interviurile Libertatea”

Trupa The Humans a adunat cele mai multe voturi din partea românilor, în spectacolul organizat de TVR duminică, 25 februarie, pe scena Sălii Polivalente din Bucureşti.  Clasată pe primul loc în preferinţele publicului, cu 3277 de voturi, piesa „Goodbye”, care se va auzi pe scena de la Lisabona este compusă din trei dintre membrii trupei. „Aproape că nu ne vine să credem. Ne-am dorit foarte mult, dar până nu ajungi să-ţi auzi numele, nu crezi. Acum am prins încredere, o să mergem la Lisabona şi o să câştigăm Eurovisionul de la Lisabona”, a spus solista trupei la conferinţa de presă de după concurs.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO/Elena Gheorghe nu reușește să-și programeze o vacanță. Complicata viață de artist… cu doi copii mici!

 

Citește mai multe despre The HUMANS pe Libertatea.

Comentarii