Mergi direct la conținut »
10 minute din timpul lui Tudor Gheorghe, cadou pentru femei, în martie! Ce regulile stricte are artistul la concerte
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > 10 minute din timpul lui Tudor Gheorghe, cadou pentru femei, în martie! Ce regulile stricte are artistul la concerte

10 minute din timpul lui Tudor Gheorghe, cadou pentru femei, în martie! Ce regulile stricte are artistul la concerte

Probabil cel mai riguros artist când vine vorba de propriile reprezentații, Tudor Gheorghe se abate de regulile sale militărești de dragul femeilor, în luna lui Mărțișor. Pentru prima dată, interpretul le va permite doamnelor și domnișoarelor care-și cumpără bilete la spectacolul său să întârzie 10 minute.

De Florian Gheorghe,

Cei care iubesc muzica și concertele date de artistul oltean nu au nici o garanție că își vor putea ocupa locul în sală, chiar dacă își cumpără bilete; trebuie să și respecte o serie de reguli! Iar cea mai importantă este ora de începere, după care oamenii din stafful lui Tudor Gheorghe nu mai permit accesul în sală.

În martie însă, ca o favoare făcută sărbătoritelor din luna lui Mărțișor, artistul se va abate puțin, doar puțin de la propria regulă: le va face cadou doamnelor și domnișoarelor 10 minute din timpul său! Atât pot întârzia femeile la spectacolul său de la Sala Palatului („Femeia”, 21 martie), după care biletele își pierde valabilitatea.

Sfaturile artistului pentru fanii săi și regulile pe care le impune

Interpretul de 73 de ani are pretenția ca biletele să fie cumpărate doar de pe site-ul său și își sfătuiește admiratorii să ia în considerare traficul aglomerat, dar și lipsa locurilor de parcare, când pleacă spre sala unde el urmează să concerteze, pentru a nu întârzia.

Tudor Gheorghe le refuză accesul în sală copiilor sub 7 ani, le cere spectatorilor liniște absolută în timpul spectacolului, interzice ieșirea din sală după ce începe concertul (sau cine iese mai plătește un bilet, dacă vrea apoi să intre la loc în sală).

Un italian care l-a însoțit în România pe bărbatul infectat are și el coronavirus
Recomandări

Un italian care l-a însoțit în România pe bărbatul infectat are și el coronavirus

 

În trecut era și mai strict

În trecut, lista de reguli a artistului era militarească de-a dreptul. Cei care-și cumpărau bilet electronic trebuiau să-l printeze și să-l păstreze asupra lor în permanență, spectatorii trebuiau să ajungă la concert cu 45 de minute înainte de începere și să treacă printr-un filtru unde erau controlați de spray-uri și parfumuri, băutură și medicamente. Fotografiatul și filmatul cu telefonul mobil nu erau permise, iar fotografii acreditați care pozau de-a lungul a mai mult de trei piese erau sancționați.

CITESTE SI: Actorul Justinian Radu s-a făcut proprietar de bar. Când nu e pe scenă, vinde bere în nordul Capitalei

Close
Închide
  Close