Mergi direct la conținut »
Un model din Rusia dezvăluie adevărul din spatele relației dintre Ronaldo și Irina Shayk. "Au semnat un contract pe cinci ani"
Entertainment Libertatea > Entertainment > Un model din Rusia dezvăluie adevărul din spatele relației dintre Ronaldo și Irina Shayk. "Au semnat un contract pe cinci ani"

Un model din Rusia dezvăluie adevărul din spatele relației dintre Ronaldo și Irina Shayk. „Au semnat un contract pe cinci ani”

Un model din Rusia a scos la iveală amănunte necunoscute din relația pe care celebrul fotbalist Cristiano Ronaldo a avut-o cu senzuala Irina Shayk. Aceasta susține că cei doi au avut semnat un contract pe cinci ani.

De Dana Aramă,

Jucătorul portughez de fotbal Cristiano Ronaldo a trăit o poveste de dragoste cu modelul rus Irina Shayk între anii 2010 și 2015. Deși cei doi s-au separat, ies la iveală lucruri mai puțin cunoscute din relația celor doi. Modelul și prezentatoarea rusă Viktoria Bonia a făcut declarații neașteptate pentru Russkoe Radio.

Aceasta a afirmat că relația dintre Cristano Ronaldo și Irina Shayk a avut caracter strict publicitar și că cei doi au semnat un contract pe cinci ani.
„Acum, femeile sunt pregătite pentru orice… S-au despărțit imediat ce li s-a încheiat contractul.

…Din câte știu eu, a semnat același tip de contract și cu actuala sa iubită”, a declarat Viktoria Bonia.

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo are o relație în prezent cu Georgina Rodriguez. Cristiano Ronaldo și Georgina au împreună o fetiță, Alana Martina. Cristiano Ronaldo mai are trei copii, Cristiano jr., Eva și Mateo.

FOTO: Northfoto


Citește și:

Parlamentul European face praf propunerea Guvernului pentru Curtea Europeană de Conturi: Viorel Ştefan – o propunere politică. Nu respectă standardele înalte ale UE

Close
Închide
  Close