Mergi direct la conținut »
Una dintre cele mai frumoase ipostaze cu Liviu Vârciu și fiica lui cea mare. Ce au făcut cei doi în bucătăria casei
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Una dintre cele mai frumoase ipostaze cu Liviu Vârciu și fiica lui cea mare. Ce au făcut cei doi în bucătăria casei

Una dintre cele mai frumoase ipostaze cu Liviu Vârciu și fiica lui cea mare. Ce au făcut cei doi în bucătăria casei

Liviu Vârciu și-a surprins prietenii din mediul online cu o imagine în care apare alături de fiica lui cea mare, Carmina.

De Dana Aramă,

Liviu Vârciu a avut parte de un weekend perfect alături de fiica sa cea mare, carmina. Împreună, cei doi au pregătit gogoși. Liviu Vârciu și Carmina au fost fotografiați în bucătăria casei, în timp ce se ocupau de pregătirea gogoșilor. Ipostaza este una dintre cele mai frumoase în care artistul apare alături de Carmina, care este foarte atentă la celebrul ei tată.

„Azi gogoși. ??, a precizat Liviu Vârciu pe contul său de socializare.


„Le faci sau le vinzi?”, „Harnicul familiei”, „Sunteți foarte frumoși. Se vede bucuria pe chipul vostru când sunteți împreună. Seamănă perfect cu tatăl ei!!!”, „În sfârșit o poză cu Carmina!”, i-au transmis admiratorii lui Liviu Vârciu la vederea imaginii în care apare împreună cu fiica sa.

 

Nu vrea să audă că fiica sa are iubit

 

Liviu Vârciu este foarte protector cu fiica lui cea mare. Chiar dacă adolescenta are numeroși pretendenți, artistul nu este prea încântat de idee. El vrea ca aceasta să învețe în primul rând carte și să nu-i fie gândul la băieți

Liviu Vârciu i-a cerut Carminei ca atunci când se va întâmpla să-și dorească o relație serioasă cu vreun băiat, e musai să il prezinte. Iar dacă ea va ieși cu el, asta înseamnă că artistul a fost cel care și-a dat acordul.

„Eu o voi proteja de nebuni și de golani și voi sta mereu în umbra ei”, le-a spus Liviu Vârciu apropiaților.

Răspuns incredibil al Spitalului Municipal Timișoara în cazul doctoriței care a fentat rezidențiatul
Recomandări

Răspuns incredibil al Spitalului Municipal Timișoara în cazul doctoriței care a fentat rezidențiatul

 

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din showbiz-ul românesc. A cântat alături de trupa LA, cu care a avut un foarte mare succes la public. Ulterior, Liviu Vârciu a fost actor, dar și prezentator de emisiuni de televiziune. A fost căsătorit o singură dată, cu o fostă asistentă de televiziune. Liviu Vârciu are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda Călin. Liviu Vârciu și Anda Călin s-au despărțit anul acesta.


Citește și: Editorial de Claudiu Săftoiu. Fesul și interesul lui Iohannis, la Consiliul Național al PNL


 

Close
Închide
  Close