Mergi direct la conținut »
Vescan începe al doilea sezon #PrinOchiiVoștri cu o nouă piesă

Vescan reia proiectul #PrinOchiiVoștri, începând astfel sezonul al doilea cu piesa „Am uitat să mai fim oameni”. În decursul acestui an, episoadele  vor apărea la fiecare două luni.

Piesa a fost scrisă de Vescan, compoziția a fost realizată de Mahia Beldo și Dorian Oswin, iar cel din urmă este și cel care s-a ocupat de producție.  Proiectul #PrinOchiiVoștri a luat naștere în anul 2010 și fiecare piesă este bazată pe subiecte propuse de către fani. Astfel, în procesul de alegere a temei, artistul face și un vlog unde îl contactează pe cel al cărui subiect a câștigat.

„Piesa „Am uitat să mai fim oameni” continuă seria  #PrinOchiiVoștri, singurul proiect la care ascultătorii decid subiectul piesei. Totul a început în 2010, când am vrut să fiu mai aproape de oamenii care-mi ascultă muzica și pentru asta am zis că trebuie să văd lumea și prin ochii lor, așadar ei propun subiectele si unul dintre ele devine piesă”, spune Vescan. „Sunt mai mult decât mândru că am reușit să readuc la viață acest proiect și pe viitor am de gând să-l fac din ce în ce mai complex. De-a lungul anilor fanii au reacționat extraordinar la fiecare piesă și le mulțumesc mult pentru că după nouă ani încă sunt alături de mine. Piesele vor apărea în paralel cu albumul #MuzicăSauNebunie, album care va fi lansat în decursul acestui an”, a mai spus artistul.  Anul acesta, Vescan a lansat piesa „Tăcerea”, în colaborare cu Nicoleta Nucă, piesă ce a depășit 3 milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește și

Noaptea Muzeelor 2019. Lista muzeelor din București participante la Noaptea Muzeelor și evenimente din țară

Close
Închide
  Close