Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Departe de casă, și-a dat seama de tot ce a greșit în viață! Cum s-a schimbat Cristi Pulhac la „Exatlon”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Departe de casă, și-a dat seama de tot ce a greșit în viață! Cum s-a schimbat Cristi Pulhac la „Exatlon”

VIDEO/ Departe de casă, și-a dat seama de tot ce a greșit în viață! Cum s-a schimbat Cristi Pulhac la „Exatlon”

„Exatlon” nu e doar o competiție sportivă, ci și un test de rezistență psihică. Asta spun toți cei care au intrat în concursul de la Kanal D. Iar dacă unii nu au rezistat presiunii, alții și-au învins limitele și s-au întors din Republica Dominicană transfomați complet. Este și cazul fotbalistului Cristi Pulhac, 34 de ani, care susține că acum este alt om.

De Denisa Macovei,

Departe de casă, și-a dat seama de tot ce a greșit în viață
„Exatlon” l-a schimbat complet pe Pulhac

„A fost o experiență frumoasă, prin care cred că m-am întărit și m-am dezvoltat mental mult față de cum eram înainte. Dar asta e și ideea concursului. Ceea ce se vede la televizor – traseele, concursul – este doar o parte.

Ideea jocului este cine rezistă psihic mai mult, pentru că traseul îl înveți imediat, îl parcurgi în câteva minute, dar restul de timp contează. E vorba de mental și mulți dintre noi nu au rezistat presiunii. Cu cât trecea timpul – pentru că acolo trece foarte greu timpul -, ni se părea că o zi durează cât o săptămână, ne lua dorul de casă, de cei dragi, ne luau gândurile”, ne-a mărturisit Cristi Pulhac despre experiența „Exatlon”.

Încearcă să nu repete greșelile

Abia în Republica Dominicană, Pulhac și-a dat seama de toate greșelile pe care le-a făcut în viață și a reușit să mediteze asupra lucrurilor. Acum susține că și-a învățat lecția și că va face tot posibilul să nu repete greșelile din trecut.

„Ai foarte mult timp să te regăsești și să-ți pui toată viața în ordine. Am făcut ordine în gânduri. M-am gândit la niște lucruri pe care le-am greșit, pe care încerc acum să nu le repet. Eu așa sunt, încerc să învăț din greșeli și în Dominicană cred că am învățat foarte multe”, a completat fostul fotbalist.

VIDEO: Cosmin Nistor

EXCLUSIV/ Primele fotografii cu Sorina, după ce a ajuns la familia adoptivă. „Este bine, a promis că vom fi prieteni”

Close
Închide
  Close