De Denisa Macovei,

Departe de casă, și-a dat seama de tot ce a greșit în viață
„Exatlon” l-a schimbat complet pe Pulhac

„A fost o experiență frumoasă, prin care cred că m-am întărit și m-am dezvoltat mental mult față de cum eram înainte. Dar asta e și ideea concursului. Ceea ce se vede la televizor – traseele, concursul – este doar o parte.

Ideea jocului este cine rezistă psihic mai mult, pentru că traseul îl înveți imediat, îl parcurgi în câteva minute, dar restul de timp contează. E vorba de mental și mulți dintre noi nu au rezistat presiunii. Cu cât trecea timpul – pentru că acolo trece foarte greu timpul -, ni se părea că o zi durează cât o săptămână, ne lua dorul de casă, de cei dragi, ne luau gândurile”, ne-a mărturisit Cristi Pulhac despre experiența „Exatlon”.

Încearcă să nu repete greșelile

Abia în Republica Dominicană, Pulhac și-a dat seama de toate greșelile pe care le-a făcut în viață și a reușit să mediteze asupra lucrurilor. Acum susține că și-a învățat lecția și că va face tot posibilul să nu repete greșelile din trecut.

„Ai foarte mult timp să te regăsești și să-ți pui toată viața în ordine. Am făcut ordine în gânduri. M-am gândit la niște lucruri pe care le-am greșit, pe care încerc acum să nu le repet. Eu așa sunt, încerc să învăț din greșeli și în Dominicană cred că am învățat foarte multe”, a completat fostul fotbalist.

VIDEO: Cosmin Nistor

EXCLUSIV/ Primele fotografii cu Sorina, după ce a ajuns la familia adoptivă. „Este bine, a promis că vom fi prieteni”