De Denisa Macovei,

Proaspăt întoarsă în România pentru a petrece Sărbătorile de iarnă cu familia, Anamaria Ferentz ne-a mărturisit că America nu a transformat-o și în continuare este o creștină adevărată. Artista este dispusă chiar să-și colinde prietenii din România, mai ales că are antrenament  cu cei de peste Ocean. „Eu am mers în fiecare an cu colindul în America. La mine, tradiția este tradiție. Oriunde am fost, nu contează, m-am dus la prieteni și i-am colindat. Au vrut, nu au vrut, eu le-am bătut la ușă. Serios. Întotdeauna colind de sărbători și așa că poate vă treziți cu mine la ușă. Sună bine mere și colaci, cozonac, ceva prăjituri de casă, ouă de casă, dacă aveți”, ne-a mărturist Ferentz.

Anamaria Ferentz nu renunță la tradiții, chiar dacă este vegană

Atât de ancorată este în spiritul Crăciunului, încât nici măcar stilul alimentar vegan nu o ține departe de tradițiile specifice perioadei. Asta nu înseamnă, însă, că, după vacanța din România, va reveni în State cu mai multe kilograme în plus. Norocul meu este că am aceleași kilograme din liceu. Și mama zice că sunt slabă și îi spun mereu că am aceleași kilograme din liceu, sunt aceeași. Dar știi cum e, dacă nu mă vezi o perioadă, ți se pare că am mai slăbit. Sunt norocoasă din punctul ăsta de vedere, dar și arderile mele sunt rapide că nu stau locului o secundă. Dar este și adevărat că sunt vegetariană și ajută mult. Sunt vegetariană, fac sport, mă agit, iar asta mă ajută mult, spune Anamaria Ferentz, completând că mama ei s-a adaptat cerințelor ei și că pe masa de Crăciun se găsesc aceleași preparate tradiționale, care însă nu coțin carne.

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta
Recomandări

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta

În fiecare an, mama mi-a făcut sarmale de post care sunt cele mai bune, cele mai gustoase și vă zic că și carnivorii îmi mâncau mie sarmalele. Îmi mai face tradiționala salată a la russe, face salată de vinete, prăjiturele, adică totul poate să fie fără carne. Carnea este doar un aditiv acolo și nu-l mai pune”, ne-a mai spus Anamaria Ferentz.

VIDEO: Cosmin Nistor

FOTO: Dumitru Angelescu


Citeşte şi:

VIDEO/ Hrușcă, mărturisiri emoționante înainte de sărbători. ”Crăciunul ar fi perfect cu mama și tata”

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă
HOROSCOP

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă