Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/ Monica Bârlădeanu, vedeta pe care n-o supără eticheta ”femeie la volan!” ”Nu sunt un șofer bun, îmi asum”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV/ Monica Bârlădeanu, vedeta pe care n-o supără eticheta ”femeie la volan!” ”Nu sunt un șofer bun, îmi asum”

VIDEO EXCLUSIV/ Monica Bârlădeanu, vedeta pe care n-o supără eticheta ”femeie la volan!” ”Nu sunt un șofer bun, îmi asum”

Este actriță, prezentatoare TV și știe să lucreze extrem de bine bijuterii hand-made, însă își asuma și faptul că nu este pricepută chiar la toate. Monica Bârlădeanu recunoaște că nu este un bun șofer, însă zilnic încearcă să se descurce cât mai bine în traficul din România.

De Denisa Macovei,

Monica Bârlădeanu recunoaște că nu e un bun șofer

Zilele trecute, Monica Bârlădeanu și-a pus cenușă în cap și, după ce a încurcat traficul pe un celebru bulevard din Capitală, și-a asumat fapta și le-a cerut scuze, prin intermediul social media, celor pe care i-a deranjat.

„Eu nu cred despre mine că sunt un șofer bun. Cred că am încurcat azi (n.r. săptămâna trecută) treburile pe Ștefan cel Mare pentru că nu mă încadrasem corect și insistam foarte tare să traversez din scurt vreo două benzi și atunci mi-am auzit niște lucruri nu foarte flatante. De asta am zis, mai bine să le cer scuze oamenilor pentru că nu poți să dai geamul jos, să strigi la ei că îți asumi, să te ierte”, ne-a mărturisit prezentatoarea de la „Ferma Vedetelor”, completând că, deși i se întâmplă să întâlnească la rându-i șoferi care încurcă traficul, nu se ceartă niciodată cu ceilalți participanți.

„Nu mă cert. De obicei nu reacționez. Adică nu sunt genul care bombăne într-una la volan sau care dă geamul jos. Îmi asum, de obicei, greșelile, erorile. Sunt genul care mulțumește când e cazul și genul care nu reacționează când face cineva vreo mizerie în trafic. Nu prea cred că mă ajută faptul că sunt cunoscută pentru că eu nu prea sunt vizibilă dacă nu dau geamul jos. Am geamuri fumurii!”.

Breaking News. Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici
Recomandări

Breaking News. Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici

Monica Bârlădeanu recunoaște că nu e un bun șofer

Monica Bârlădeanu recunoaște că nu e un bun șofer, însă nu poate să renunțe la mașină

Cu toate acestea, Monica nu ar putea niciodată să renunțe la acest mijloc de transport, mărturisindu-ne că atât în România, cât și în State, este dependentă de mașină.

„În Los Angeles, dacă nu conduci nu ai absolut nicio șansă de supraviețuire pentru că distanțele sunt enorme. Poți să ai întâlniri la 40 de kilometri  și ești tot în Los Angeles. Traficul în L.A. nu e nebun. E aglomerat în orele critice, vorbim de 17-19, dar în rest este destul de organizat. Acolo nu claxonează nimeni, e rar când auzi pe cineva claxonând. Plus că sunt cartiere, în Beverly Hills de exemplu,  chiar la intrarea în oraș ai semn că este interzis claxonatul. Adică te forțează să fi calm la volan și să fii atent”, a spus Monica, subliniind că își asumă că nu este as în ale șofatului.

„Doar pentru că-mi place să conduc nu înseamnă că sunt și bună la asta. E în regulă, adică îmi asum. Nu mi se pare că ar trebui să știu să fac de toate foarte bine”.

VIDEO: Cosmin Nistor

FOTO: Dumitru Angelescu

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/Tania Popa vrea să investească banii câștigați de la Ferma Vedetelor. „Mi-aș dori să am propria fermă”

Close
Închide
  Close