Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Nicole Cherry nu are iubit, dar nici nu fuge de băieți. „Dacă nu simt și nu există chimie, nu pot” - VIDEO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Nicole Cherry nu are iubit, dar nici nu fuge de băieți. „Dacă nu simt și nu există chimie, nu pot” - VIDEO

EXCLUSIV/ Nicole Cherry nu are iubit, dar nici nu fuge de băieți. „Dacă nu simt și nu există chimie, nu pot” – VIDEO

Nicole Cherry a lansat recent o piesă și un videoclip cu un mesaj puternic, single prin care artista punctează faptul că a crescut, s-a maturizat din toate punctele de vedere, vrând să arate că nu mai este copila care s-a lansat acum 5 ani. Cu toate că vorbește despre o poveste de dragoste, Nicole Cherry nu are iubit.

De Denisa Macovei,

Nicole Cherry nu are iubit

Chiar dacă mesajul piesei este unul de dragoste, iar ea este chiar cea care a compus această melodie, Nicole Cherry nu are încă fluturi în stomac. Invitată la „Interviurile Libertatea”, artista ne-a mărturisit că nu există nimeni în viața ei, însă nu spune ”nu” unei relații.

„O să se vadă. Eu nu mă ascund de chestia asta. Tot ce am făcut până acum, mi-am asumat. Adică nu mă feresc. Chiar nu am de ce. E ceva firesc și vine când trebuie să vină. Exact ca și succesul internațional, ca totul în viață”, ne-a povestit Nicole Cherry.

Ea ne-a mai spus că niciodată nu a făcut un lucru doar pentru că trebuie și este de părere că poate să mai aștepte până să-și găsească marea dragoste.

„Clar mă concentrez pe cariera mea și mi-am propus anumite lucruri, dar asta nu înseamnă că nu mă uit și zic dacă e un băiat drăguț. Dacă vine și dacă simt eu că este potrivit. Sunt deschisă la o relație, da. Dar toate lucrurile pe care le fac, niciodată nu or să fie doar de dragul de a le face, ca să fie acolo, să știu eu că am. Dacă nu simt și nu există chimie, nu pot, nu mi se pare că sunt din peisaj, așa că mai bine prefer să-mi consum timpul făcând altceva”, a mai spus Nicole.

Tanti Anica merge la școală. La 58 de ani, este în clasa a III-a. După o viață chinuită, școala i-a dat un sens și un venit în plus
Recomandări

Tanti Anica merge la școală. La 58 de ani, este în clasa a III-a. După o viață chinuită, școala i-a dat un sens și un venit în plus

Nicole Cherry nu are iubit

De altfel, artista, care a venit însoțită la emisiune de tatăl ei, a punctat faptul că părintele ei nu îi sperie potențiali pretendenți, asta pentru că, de-a lungul timpului, a învățat când și cât de mult să fie în preajma tatălui său.

„Nu e tata mereu alături de mine. Când ies cu fetele sau merg în club, nu vine tata cu mine. Nu-l mai iau eu. Crede-mă că știu să-mi separ atât de bine lucrurile încât, dacă vrea cineva să mă contacteze, poate să mă contacteze, nu e problemă”, a spus mai spus artista.

Nicole Cherry nu are iubit, însă are undă verde de la tatăl ei

Părinții artistei conștientizează însă că fiica lor a crescut, că nu mai este Nicole cea care încânta publicul cu melodia „Memories” și că e firesc să aibă apropieri cu băieți de vârsta ei. Dovadă că la filmările clipului „Ceasul”, unde Nicole Cherry interacționa cu un tânăr, tatăl cântăreței, George Ghinea, a fost cel care l-a impulsionat pe dansator să fie mai apropiat de fiica lui.

Alina e doctoriță în Timișoara. Incredibil cum a ajuns medic specialist! Pe mâinile cui ne dăm sănătatea
Recomandări

Alina e doctoriță în Timișoara. Incredibil cum a ajuns medic specialist! Pe mâinile cui ne dăm sănătatea

„A fost și la filmări și a fost foarte amuzant, pentru că, la un moment dat, Mircea, băiatul din videoclip, cu care eu interacționez, mă știe de când aveam 14 ani …Practic, toți din industrie mă știu ca fiind fata aia micuță și drăguță, și acum, cumva, toți trebuie să se obișnuiască cu faptul că am crescut și că o să abordez și videoclipuri de genul, subiecte mai profunde. La un moment dat, Mircea era foarte timid când a văzut scenariul, că trebuie să avem scena în ploaie și contact. Îmi zicea că nu poate dacă e nea George acolo. Tata nu a auzit atunci, iar când a venit scena cu noi doi, unde inițial nu trebuia să avem contactul fizic, doar priviri, chestii de genul, tata, când a văzut, urla să pună mâna pe mine”, a mai povestit Nicole, la Interviurile Libertatea Live.

VIDEO: George Capoianu

FOTO: Vlad Chirea


CITEȘTE ȘI:

VIDEO/ Filmul integral al încătuşării lui Ilie Năstase. Ce a declarat avocata acestuia

Close
Închide
  Close