Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/ Reguli de seducție de la Cătălin Botezatu: “Trebuie să știi să surprinzi o femeie, dar e greu. Azi nu mai există astfel de bărbați”...”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV/ Reguli de seducție de la Cătălin Botezatu: “Trebuie să știi să surprinzi o femeie, dar e greu. Azi nu mai există astfel de bărbați”...”

VIDEO EXCLUSIV/ Reguli de seducție de la Cătălin Botezatu: “Trebuie să știi să surprinzi o femeie, dar e greu. Azi nu mai există astfel de bărbați”…”

Reguli de seducție de la Cătălin Botezatu, designerul care, de-a lungul timpului, a fost înconjurat numai de femei frumoase. Chiar dacă a trecut pragul vârstei de 50 de ani, el continuă să fie la fel de șarmant, așa că am profitat de prezența lui la un eveniment monden și l-am întrebat ce trebuie să faci ca să cucerești o femeie.

De Denisa Macovei,

Deși pare că a ajuns la vârsta și la notorietatea la care nu mai are nevoie de niciun fel de efort pentru a cuceri o femeie, Cătălin Botezatu continuă să facă gesturile potrivite pentru ca doamna pe care a pus ochii să-i cadă imediat în plasă. “De obicei, parfumul e ceva personal atât pentru domni, cât și pentru doamne. Fiecare trebuie să-și aleagă parfumul. Când oferi un parfum trebuie să fii pe frecvență cu acea femeie sau să-i știi foarte bine gustul. E adevărat că dacă vrei să surprinzi o femeie, trebuie să te interesezi ce mănâncă, cu ce parfum se dă, ce locuri îi plac și atunci, o duci într-un restaurant și îi oferi ce vrea să mănânce, îi dăruiești parfumul cu care se dă. Faci chestii de genul ăsta. Dar e greu. În ziua de astăzi, nu mai există astfel de bărbați”, ne-a povestit juratul de la emisiunea “Bravo, ai stil”.

Cătălin Botezatu, reguli de seducție pentru a cuceri o femeie

Reguli de seducție de la Cătălin Botezatu

Dat fiind faptul că l-am întâlnit la deschiderea unui magazin de parfumuri de nișă, Bote a profitat de ocazie și le-a sugerat gentlemanilor să țină cont de un simplu sfat, dar care are extrem de mare efect la femei. “Dacă vrei să surprinzi o femeie, atunci îi trimiți toate parfumurile, să-și aleagă. Sau trimiți un parfumier adevărat, cum e aici, cu toată gama, îi face o prezentare, ea își alege, ca o divă, iar parfumierul i le lasă sau îi face delivery mai târziu, iar ea le primește. Asta e”, a completat Bote, sfat care le-a dat gata pe colegele lui de platou, Ilinca Vandici și Raluca Bădulescu.

“Eu aparțin celor mai frumoase femei de la «Bravo, ai stil», Ilinca și Raluca Bădulescu, așa că nu pot să mă uit la altcineva. Când o văd pe Ilinca, când o văd pe Băduleasca, cum să mă mai uit la altcineva? Crede-mă că nu am nevoie!”, a spus Botezatu.

VIDEO: Cosmin Nistor; FOTO: Dumitru Angelescu


EXCLUSIV/ Secretul Savetei Bogdan. Artista își face coafurile voluminoase cu ajutorul perucilor

Close
Închide
  Close