De Florian Gheorghe,

După o carieră muzicală admirabilă în țară, autentic rocker în cei mai grei ani ai comunismului, Nuțu Oltenau s-a mutat în Stockholm, Suedia. Acolo este profesor de chitară, are propriul studio de înregistrări și propria trupă, Gutsn Grace. Susține concerte în cluburi și la evenimente locale, și, ocazional, cântă cu fiiica sa, Alexandra, care-i calcă pe urme și se dovedește la fel de talentată pe scenă, ca solistă însă.

Nuțu Oltean (FOTO stg) alături de fiica sa și propria-i trupă
Gutsn Grace

Înainte de Gutsn Grace (Kjell Allinger-clape, Per Bejstam-chitară bass, Magnus Brandell – tobe), chitaristul român a activat în zona scandinavă sub numele propriu-Ion Olteanu Band, apoi Led Boots.

Socotit unul dintre cei mai buni chitariști români, Nuțu Olteanu, 61 de ani, este membru fondatori Iris, alături de Nelu Dumitrescu, și a reformat Holograf, în 1986, împreună cu Dan Bittman și Marty Popescu, iar împreună au înregistrat cele mai vândute materiale discografice din anii 80 ale unui grup rock –Holograf II (1987), Holograf III (1988) și Holograf IV (1989). Nuțu Olteanu vine de fiecare dată când Holograf îl solicită, la concertele aniversare, ba chiar s-a întors să repună legenda Iris “pe șine”, după ce Cristi Minculescu a ales să plece din formație

Holograf sfârlitul anilor ’80 (Nuțu Olteanu-stg jos)

Citeşte şi:

În 2005 mergea la "Din Dragoste", după ce își înșelase soțul cu 2 bărbați. Uluitor ce s-a aflat acum, după 14 ani VIDEO
GSP.RO

În 2005 mergea la "Din Dragoste", după ce își înșelase soțul cu 2 bărbați. Uluitor ce s-a aflat acum, după 14 ani VIDEO