MENIU CAUTĂ

VIDEO/ Și ei au pățit ”rușinea” pe scenă! Tavi Colen și iubita lui au uitat versurile piesei

Distribuie

Nu e un caz singular și nemaiîntâlnit ca un cântăreț să uite versurile unei melodii fix pe scenă, în timpul concertului. Tavi Colen chiar recunoaște că i se întâmplă des și că, de obicei, iubita îl scoate din încurcătură. Însă, la un moment dat, și ea le-a uitat...

Tavi Colen și Emma Ștefan sunt nedespărțiți atât în viața reală, cât și în cea artistică. Se completează reciproc pe scenă, artista fiind ”capul limpede” care-l scoate din încurcătură în diverse situații, mai ales când Tavi experimentează mici probleme de memorie în timpul spectacolelor.

”Noi atunci când spunem în concerte «acum haideți și voi», nu o facem degeaba. Oricui i se întâmplă să mai uite versurile”, ne-a dezvăluit Emma, iar Tavi i-a ținut isonul: ”Să vă spun o întâmplare haioasă, rămasă în istoria trupei. La un moment dat, ne-am dus la un club și nu repetasem una dintre piese. În momentul ăla, la cerere, ne-am luat inima în dinți și am conchis pe scenă să o cântăm. Nici unul nu mai știa versurile. Și o întrebam pe Emma. Iar ea, în mijlocul piesei, a început să prezinte formația. Ne-am oprit, lumea a început să râdă, dar a ieșit o fază tare mișto”.

”Da, eu eram singura care o știam, dar nu era cântecul meu. Îi tot spuneam vers după vers, el zicea după mine, dar la un moment dat nici eu nu mai știam. Și mi-a cerut o soluție. Așa că am găsit-o”, a explicat iubita artistului toată întâmplarea.

CITEȘTE ȘI:

OPINIE/ Mirela Neag, despre cât de voluntari sunt medicii voluntari din spitalele publice din România și cui fac ei bine

Citește mai multe despre tavi colen pe Libertatea.

Comentarii