Mergi direct la conținut »
Viorica de la Clejani a răbufnit de față cu toată lumea, din cauza fiului ei. “Fulgy, stop! Du-te la hotel”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Viorica de la Clejani a răbufnit de față cu toată lumea, din cauza fiului ei. “Fulgy, stop! Du-te la hotel”

Viorica de la Clejani a răbufnit de față cu toată lumea, din cauza fiului ei. “Fulgy, stop! Du-te la hotel”

Viorica de la Clejani a răbufnit de față cu toată lumea, din cauza fiului ei. Artista a fost invitată la Acces Direct, alături de familia ei, a doua zi de Crăciun.

De Livia Lixandru,

Totul a pornit în momentul în care Paula Minginer s-a apropiat cu buchetul de trandafiri către Viorica de la Clejani.  „Ea e asistenta noastră și e nevoie de ea în fiecare zi la emisiune. Știu că tu ești un cuceritor, stai cuminte!”, a spus Mirela Vaida râzând. Fulgy i-a luat mâna Paulei Minginer, asistenta Mirelei Vaida, și i-a sărutat-o.

Viorica de la Clejani a răbufnit de față cu toată lumea, din cauza fiului ei

Fulgy și-a dat mama de gol și le-a spus tuturor ce face aceasta imediat ce se trezește. „Primul lucru pe care îl face Viorica după ce se trezește este gălăgie.  Nu am făcut nicio petrecere pe ascuns. Am adus gagici în casă și de față cu ei, și singur”, a spus Fulgy. „Nu știi pe cine îți aduce în casă. Fulgy, stop! Du-te la hotel!, mai spun așa din când în când”, a spus Viorica la tv.  „Apreciez că le aduce la micul-dejun ”, a spus Fulgy despre Viorica.

Citește și

VIDEO|Zeci de tinere au primit cadou, de Crăciun, un job de stewardesă. Prin ce probe au trecut pentru meseria la înălțime

VIDEO/ Adela Popescu i-a pus cadouri sub brad piticului său, dar nu i l-a adus pe Moș Crăciun. ”Îl va vedea la trei ani”

 

Close
Închide
  Close