Mergi direct la conținut »
Zina Dumitrescu, apariție rară la TV. Cum arată la 82 de ani
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Zina Dumitrescu, apariție rară la TV. Cum arată la 82 de ani

Zina Dumitrescu, apariție rară la TV. Cum arată la 82 de ani

În vârstă de 82 de ani, celebra creatoare de modă Zina Dumitrescu este invitata Oanei Turcu astãzi, de la 15:45, la emisiunea"Refresh by Oana Turcu", la Antena Stars.

De Dana Aramă,

Aflată la un azil pentru vârstnici, unde primește îngrijirea de care are nevoie, celebra creatoare de modă Zina Dumitrescu i-a povestit Oanei Turcu detalii din viața de zi cu zi, dar și despre prietenii și fostele sale eleve care continuă să o viziteze. Chiar și acum, Mama Zina mărturisește că respectă ritualurile de frumusețe pe care le-a urmat toată viața și, la fel ca în tinerețe, încearcă să mănânce echilibrat, însă fără să renunțe la un răsfăț culinar ocazional cu gogoși sau cartofi prăjiți, mâncărurile sale preferate!

După ce a cunoscut toate secretele din lumea modei și a cunoscut culturi din întreaga lume, Zina Dumitrescu dezvăluie însă și câteva reguli valabile în oricare eră, care pot ajuta orice femeie să se simtă frumoasă și puternică.

„A revenit moda, dar eu mereu am spus că o femeie trebuie să ia ce îi vine bine, ce îi pune în evidență părțile frumoase și ce îi ascunde, în același timp, defectele pe care le are”, a spus celebra creatoare de modă.

Întrebată ce ar face dacă ar putea da timpul înapoi, pentru a o lua de la capăt, Zina Dumitrescu a explicat:

„Cred că aş face tot ce am făcut, pentru că nu regret nimic din ce am făcut. Nimic!”.

Citește și: EXCLUSIV | Le dădeau alimente amestecate cu nisip! Dosarul „Moscova 2”, care reinventariază tezaurul românesc dus la ruși, conține și dovezi ale masacrului împotriva evreilor din Basarabia aflată în România Mare

 

Close
Închide
  Close