Mergi direct la conținut »
Ziua pe care Rita Mureșan nu are cum să o uite: fiica ei a plecat de acasă. "Nu știu ce o să mă fac"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ziua pe care Rita Mureșan nu are cum să o uite: fiica ei a plecat de acasă. "Nu știu ce o să mă fac"

Ziua pe care Rita Mureșan nu are cum să o uite: fiica ei a plecat de acasă. „Nu știu ce o să mă fac”

Creatoarea de modă rămâne singură în România, dat fiind că și fiica sa cea mică, Gloria, a plecat la studii în străinătate.

De Dana Aramă,

Creatoarea de modă Rita Mureșan are două fete: rebecca și Gloria. Dacă Rebecca este plecată de mai multă vreme în America, acum a venit și rândul Gloriei să plece de acasă. Fiica cea mică a Ritei Mureșan a plecat și ea la studii în Londra.

„Iată că a venit și această zi… “Zbori, puiule, zbori! Să ai un drum plin de realizări și bucurii în viață!“ Începe o nouă etapă și în viața Gloriei, motiv de bucurie pentru mine! Kings College și Londra vor fi casa ei de acum, așa cum New York este deja casa Rebeccăi! Casa mea a rămas goală… motiv de tristețe pentru mine…

Viața mea și echilibrul meu au fost și sunt acești doi copii! Acum fiecare este pe drumul său, iar eu voi fi nevoită să îl găsesc pe al meu. Unul nou! Sincer, nu știu ce o să mă fac… Mă scoate din zona mea de confort foarte mult această situație! Am încredere că vor veni spre mine proiecte noi, propuneri, oameni noi, care să mă țină ocupată și ăa îmi ofere noi experiențe frumoase de viață!

Orice ar fi, mamă voi rămâne toată viața, chiar dacă de acum le voi mai găti cina fetelor mele doar de Crăciun și poate în vacanța de vară. A fost un șoc emoțional pentru mine când Rebecca a plecat în America. Acum a plecat și Gloria. Sunt mândră de realizările lor din toată inima! Îmi va lua o perioadă să mă adaptez la noua mea realitate… Fii bărbata, Rita! ❤️?❤️?✈️?????‍?‍?”, a mărturisit creatoarea de modă Rita Mureșan.


Citește și: Efectele nevăzute ale pestei porcine. Fermierii din România acuză: Băncile au directive clare să nu ne mai dea credit!


 

Close
Închide
  Close