Mergi direct la conținut »
Cultură și Vacanțe Libertatea > Lifestyle > Cultură și Vacanțe > Balerina Bianca Badea, finalist de la „Românii au talent”, le-a purtat noroc micuțelor balerine antrenate de Ovidiu Danci. Au plecat acasă cu zeci de premii

Balerina Bianca Badea, finalist de la „Românii au talent”, le-a purtat noroc micuțelor balerine antrenate de Ovidiu Danci. Au plecat acasă cu zeci de premii

Peste 1000 de oameni au admirat cele trei spectacole 17-18 mai , ale Școlii de balet Ovidiu Danci , și pe micutele balerine , peste 60 de numere de gimnastica ritmică , dans modern si balet clasic au creat momente unice de dăruire și pasiune pe altarul artei.

De Denisa Macovei,

Peste 250 de costume au înfrumusețat cele trei scene de la Bistrița, Năsăud și Livezile.

10 premii l, ll și lll au fost cucerite la Concursul Național Cupa Floris duminica 19 Mai, încununând munca și dăruirea profesorilor, părinților și cel al copiilor.

Sclipirea spectacolelor a fost data de invitații speciali cu momente sublime de balet:

Bianca Badea finalista a emisiunii concurs
Romanii au talent PRO TV
Andreea Jura și Dan Haja primi-balerini ai Operei Naționale Cluj.
Elevii liceului de coregrafie Octavian Stroia din Cluj.

Aceste spectacole nu se puteau realiza fără munca, pasiunea și dăruirea minunatelor profesoare Anamaria Cârdan , Silvia Barițchi Gradea , Laura Boldor, Karina Galan , Antuanela Marin și Timeea Zadic! Notabil a fost și ajutorul Andreei Bîz și Daniel Strîmbu.

O contribuție majora o are Prim-balerina și maestra de balet a Operei Naționale București
Unica și inegalabila Corina Dumitrescu.

Momentul in care se afla Școala de balet Ovidiu Danci se datorează și sponsorilor , susținătorilor care ne ajuta infinit ca noi sa reușim sa deschidem aripi de lebada.

Eu Ovidiu Danci ma înclin cu recunostinta in fata tuturor. Avem o comoara atât de prețioasa la Bistrița . Bunul Dumnezeu sa va binecuvânteze.


“Gică și-a pierdut mai mult de jumătate din volumul de sânge”. Curtea de Apel din Jönköping a recunoscut că loviturile băieților l-au ucis pe român, “și acum o să mă întrebați de ce nu au primit sentința pentru omor”. În căutarea lui Gică (4)

Close
Închide
  Close