La sfârşit, se mai adaugă sare şi leuştean tocat mărunt.
– 150 g miez de franzelă
– 200 g ceapă
– 300 g zarzavat
– 100 g orez
– 100 g pastă de roşii
– două ouă,
– 100 ml de ulei
– un litru de borş
– leuştean
– pătrunjel
– sare
– piper.
Vezi şi: O reţetă pe zi – Ardei copţi
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/172_10a9988856bcccb29c2824cf6e5bc78e.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/158_2b978e52d35d53dd64c2c3afaf44b0ee.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/253_bb876c294fd91f3605e013ba03ae24a8.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/190_f7a67e749a174f0dc64b6310ff87e513.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/196_bf19bb6c291444ac73126cf80086970a.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/222_f252b03ad4a510728b47e22fbc748045.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/179_e5260288808be5d2ff7c44f8b54d22df.jpg)
Comentează
Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.