MENIU CAUTĂ

Horoscop, miercuri, 5 septembrie 2018. Scorpionii și-au pierdut autoritatea

Distribuie

Horoscop 5 septembrie 2018. Scorpionii și-au pierdut autoritatea

Horoscop 5 septembrie 2018 - Berbec

Multe lucruri nu îți sunt pe plac astăzi, dar dacă nu te oprești la acest nivel, al impresiilor de moment, vei descoperi că acestea sunt trecătoare…

Horoscop 5 septembrie 2018 – Taur

Prinzi ocazia să te opui unor inițiative ale celor din anturajul apropiat și nu te gândești nici o clipă că nu faci decât să generezi o problemă cu care tot tu va trebui să te confrunți.

Horoscop 5 septembrie 2018 – Gemeni

Ai putea intra în conflict cu un apropiat care are o întreagă colecție de argumente și ține neapărat să le asculți, deși tu ai cu totul altceva de făcut.

Horoscop 5 septembrie 2018 – Rac

Deși te simți bine și declari că ai cele mai bune intenții față de cei dragi, te opui unor planuri pe care le cunoști foarte bine și cu care ai fost de acord, la un moment dat.

Horoscop 5 septembrie 2018 – Leu

Ceva se blochează la serviciu și asta te poate da peste cap. Orice ar fi, nu se deblochează, dacă încerci doar să forțezi situația, în loc să găsești soluții viabile.

Horoscop 5 septembrie 2018 – Fecioară

Este posibilă o ceartă cu o persoană dragă, o dispută intensă din care nu poate ieși nimeni cu fruntea sus. După ce va trece, vei înțelege că a fost dureros de inutilă.

Horoscop 5 septembrie 2018 – Balanță

Norii negri de pe cerul tău se vor risipi mai ușor, dacă vei accepta anumite variații ale planurilor pe care ți le-ai făcut pentru azi.

Horoscop 5 septembrie 2018 – Scorpion

Degeaba încerci să îi pedepsești pe cei care au provocat eșecul planurilor tale. Autoritatea ta nu mai e ce a fost și nici nu va mai fi, dacă vei continua pe același drum.

Horoscop 5 septembrie 2018 – Săgetător

Este important să ții cont de problemele cu care se confruntă cei din anturajul apropiat, ca să înțelegi corect un refuz sau o atitudine mai rece.

Horoscop 5 septembrie 2018 – Capricorn

De la tine pornesc provocările care pot da peste cap planurile unora dintre apropiați. Dar tot de la tine pot veni și soluțiile, dacă vei dori să le cauți.

Horoscop 5 septembrie 2018 – Vărsător

Poate fi o zi dificilă, din cauza unor probleme care apar la serviciu sau pe fondul unor probleme de sănătate, care nu sunt o noutate pentru tine.

Horoscop 5 septembrie 2018 – Pești

Va trebui să alegi între a-i trata cu asprime pe cei dragi și a-i lăsa să învețe singuri din greșelile lor. Poate un mic ajutor, la început, nu le-ar strica.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Citește mai multe despre Astrologie și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii