Horoscop săptămânal Pești – 13 – 19 iunie 2020

În ziua de 13 iunie, etapă bună pentru trup și suflet, plăcută spiritului, favorabilă indivizilor care își vor tempera tumultul și care se vor relaxa sau vor face numai ceea le doresc.

 Moment al răsfățului și al armoniei interioare. Între 14 și 16 iunie, la prânz, griji financiare, evenimente care îi pot alarma sau pune în dificultate. Nu este un lucru nou, ceea ce anticipăm noi, acum, și, de aceea, ar putea fi vorba de o situație mai veche, nerezolvată, care continuă să creeze prejudicii și complicații.

Între 16 iunie, după ora 12:36, și 18 iunie, noaptea, stil de a vorbi cu prietenii lapidar și autoritar sau doar “abrupt”; posibile încurcături făcute de câte un apropiat, nu totdeauna dintr-o rea intenție ci din nepricepere sau din neînțelegerea corectă a situației în care el nu are ce căuta și, cu atât mai puțin, acționa. Din 19 iunie, după ora 00:01, destulă agitație pe o temă locativă, imobiliară, în principal, familială, secundar.

Discuțiile nu vor limpezi situația dar vor scoate la lumină niște adevăruri, niște interese, niște realități de care nativii vor fi obligați să țină cont. Atenție la ceea ce se va întâmpla sau, doar, se va afirma, în preajma zilei de 19 iunie, în legătură cu acest sector, care ar putea constitui un avertisment sau o pregătire pentru ceea ce va urma. În dimineața zilei de 19 iunie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 11 iulie 2020, va introduce o notă de dezamăgire, de nemulțumire față de viața lor sentimentală, față de un partener.

Alteori, poate fi vorba de un spirit excesiv de critic care nu acceptă explicațiile și compromisurile, ridicând cota de exigență afectivă, pretențiile părinților față de copii ori propriile lor așteptări în planul creației artistice de unde și posibilele momente de îndoială asupra unui proiect în derulare (criză de creație). Peștii vor fi extrem de sensibili la observațiile formulate de străini.

S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
PARTENERI - GSP.RO
S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
HOROSCOP
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
RECOMANDĂRI