Horoscop săptămânal Taur – 13 – 19 iunie 2020

În ziua de 13 iunie, relații plăcute de amiciție, manifestări de simpatie și prețuire sau de solidaritate ale unor persoane apropiate Taurilor; alteori, aceștia vor dezvolta planuri și proiecte alături de unele persoane cu care s-au mai întâlnit pe coordonate comune de viață, activitate, preocupări și/sau satisfacții.

Între 14 și 16 iunie, la prânz, răstimp mai puțin limpede pentru sănătate și pentru echilibrul interior: clipe de enervare, insomnii, stres, cu sau fără un motiv real, identificat, reacții temperamentale. Între 16 iunie, după ora 12:36, și 18 iunie, noaptea, Luna va traversa zodia Taurului și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal mai multă răbdare și putere de a se controla ori de a gestiona corect și eficient provocările cotidiene.

Din 19 iunie, după ora 0:01, Luna va traversa sectorul banilor câștigați din muncă proprie și va patrona în chip avantajos dialogurile pe teme contractuale, salariale, dar îi va avantaja pe nativi și în privința informațiilor necesare la care pot ajunge prin studiu, lectură, efort de învățare și consultare.

Atenție la perioada din preajma zilei de 19 iunie, când s-ar putea contura un context special pentru regimul bănesc (comunicări, citații, înștiințări, convocări). În dimineața zilei de 19 iunie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă până pe 11 iulie 2020. El va rămâne, în tot acest timp, în sectorul comunicării și va accentua nevoia de a învăța, de a memora, de a acumula cunoștințe înaintea unei verificări sau pentru beneficiul personal și profesional.

Doar că, fiind vorba de o retrogradare, e de luat în calcul și concluzia la care ar putea ajunge unii dintre cei născuți în zodia Taurului cu privire la competența lor profesională sau școlară care să-i determine să intensifice acest proces de învățare pentru a corecta golurile de cunoaștere ori informațiile asimilate incorect sau parțial.

S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
PARTENERI - GSP.RO
S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
HOROSCOP
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
RECOMANDĂRI