Pe 9 iunie, Venus va intra în zodia Gemenilor și va influența sectorul muncii până pe 3 iulie a. c. Astfel, în următoarele două săptămâni se pot rezolva chestiunile încurcate, mai ales în planul relațiilor interumane de la serviciu; moment bun, până spre 22 iunie, pentru o schimbare a locului de muncă: un interviu sau negocieri salariale.

În planul sănătății, pe termen scurt, între 9 și 11 iunie, se construiește un aspect astral care, unora, le poate crea tulburări de mers, de mișcare, de manualitate, de vorbire, de exprimare pe fondul unei posibile dereglări a funcționării sistemului nervos periferic și a circulației sangvine (arteriale). Atenție la informațiile medicale, inclusiv la rezultatele unor analize medicale, care pot fi corecte din punctul de vedere al prelucrării datelor dar pot fi greșit interpretate. Eventuală neînțelegere între pacient și medic.

Între 11 iunie, după ora 03:29, și dimineața zilei de 13 iunie, nevoia de a tempera niște ostilități, resimțită cu atât mai intens cu cât rolul și locul nativilor în societate este mai important. Lucrurile nu stau chiar atât de simplu pentru că, uneori, ei vor trebui să-și calce pe inimă și să accepte un compromis, alteori , vor trebui să-și urmeze punctul de vedere și conștiința și atunci, respingând orice propunere de pace, vor da „apă la moară” rivalilor și oponenților.

Între 13 iunie, după ora 07:03, și 14 iunie, amestec de stări de spirit, de trăiri și de senzații, referitoare la un prieten; dialogul sau corespondența sufletească nu se vor manifesta prea ușor.

Citește previziunile Uraniei pentru toate zodiile

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte
GSP.RO

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile
HOROSCOP

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile