MENIU CAUTĂ

Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Capricorn pentru perioada 8-14 iunie 2019

Distribuie

Între 8 și 9 iunie noaptea, moment în care va funcționa orgoliul, mândria, ambiția sau vanitatea. Între 9 iunie, după ora 00:45', și zorii zilei de 11 iunie, dorință de limpezire din punctul de vedere al rezonabilității dorințelor personale, necesară „coborâre cu picioarele pe pământ” care va alunga spaimele nejustificate și subiectivismul.

Pe 9 iunie, Venus va intra în zodia Gemenilor și va influența sectorul muncii până pe 3 iulie a. c. Astfel, în următoarele două săptămâni se pot rezolva chestiunile încurcate, mai ales în planul relațiilor interumane de la serviciu; moment bun, până spre 22 iunie, pentru o schimbare a locului de muncă: un interviu sau negocieri salariale.

În planul sănătății, pe termen scurt, între 9 și 11 iunie, se construiește un aspect astral care, unora, le poate crea tulburări de mers, de mișcare, de manualitate, de vorbire, de exprimare pe fondul unei posibile dereglări a funcționării sistemului nervos periferic și a circulației sangvine (arteriale). Atenție la informațiile medicale, inclusiv la rezultatele unor analize medicale, care pot fi corecte din punctul de vedere al prelucrării datelor dar pot fi greșit interpretate. Eventuală neînțelegere între pacient și medic.

Între 11 iunie, după ora 03:29, și dimineața zilei de 13 iunie, nevoia de a tempera niște ostilități, resimțită cu atât mai intens cu cât rolul și locul nativilor în societate este mai important. Lucrurile nu stau chiar atât de simplu pentru că, uneori, ei vor trebui să-și calce pe inimă și să accepte un compromis, alteori , vor trebui să-și urmeze punctul de vedere și conștiința și atunci, respingând orice propunere de pace, vor da „apă la moară” rivalilor și oponenților.

Între 13 iunie, după ora 07:03, și 14 iunie, amestec de stări de spirit, de trăiri și de senzații, referitoare la un prieten; dialogul sau corespondența sufletească nu se vor manifesta prea ușor.

Citește previziunile Uraniei pentru toate zodiile

Citește mai multe despre Urania, Capricorn și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii