Între 8 decembrie, după ora 9:30, și după-amiaza zilei de 10 decembrie, răbufniri ale trecutului; amintirile pot da năvală, dar nu în registrul melancolic și nostalgic, ci în sensul resentimentelor ori chiar al revoltei față de ei înșiși, dacă nativii vor ajunge la concluzia că, la un moment dat, au fost slabi în fața unor provocări ori că nu au ales cea mai bună cale; posibile greșeli care, făcute în prezent, le vor da de furcă Gemenilor în următorul an.

Pe 9 decembrie, Mercur va intra în zodia Săgetătorului și până pe 29 decembrie va influența relațiile parteneriale. Mercur va insufla un aer de normalitate și de onestitate dialogurilor pe teme juridice, contractuale sau morale (mai ales în relațiile conjugale). Deși dinamice și, nu odată, contradictorii, dialogurile în care se vor angaja cei născuți în Gemeni vor avea ca miză găsirea unei soluții corecte. Moment intens în ce privește evoluția unor conflicte, anchete, expertize și procese.

Între 10 decembrie, după ora 18:47, și începutul zilei de 13 decembrie, perioadă destinsă, plăcută, în care Gemenii vor fi relaxați, dezinvolți și simpatici. Luna Plină în Gemeni, din 12 decembrie, va influența casa I a personalității acestor nativi marcând o secvență de viață personală sau partenerială demnă de interes, în funcție de vârstă, loc și rol în societate.

Din 13 decembrie, după ora 1:23, responsabilități financiare, eforturi de menținere sau de obținere a unui drept material cuvenit (despăgubire) ori stipulat de lege, de un act juridic ori de un drept legitim (promisiuni mai vechi, angajamente, datorii de onorat, recompense, obligații morale).

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România
GSP.RO

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie
HOROSCOP

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie