Între 9 iunie, după ora 0.45, și zorii zilei de 11 iunie, griji materiale, preocupări bănești curente, calcule și iluzii de a căror perspectivă nativii nu trebuie să se lase influențați.

Pe 9 iunie, Venus va intra în zodia Gemenilor, semn pe care îl va traversa până pe 3 iulie a.c. Sectorul prieteniei ar putea beneficia de aceste influxuri pozitive care le-ar putea înlesni nativilor oportunitatea de a cunoaște sau de a colabora cu persoane interesante, de la care vor avea ce învăța sau care, pur și simplu, le vor fi favorabile.

Evenimentele care vor avea loc vor indica un adevăr incomod ori greu de acceptat, în relațiile de prietenie sau în cele afective, pe fondul unei opoziții care va ridica probleme de onestitate, de moralitate, de conduită, de dreptate ori de legitimitate.

Între 11 iunie, după ora 3.29, și dimineața zilei de 13 iunie, scurte deplasări, excursii, plimbări. Efort de a elimina asperitățile dintr-o relație deteriorată de divergențele de opinii anterioare, între ei și vecini ori cunoscuții ocazionali.

Între 13 iunie, după ora 7.03, și 14 iunie, gânduri, analize, calcule în care contează latura emoțională și sentimentele în care speranța se amestecă cu deziluzia, iar atașamentele cu riscul sau cu ipoteza despărțirii de persoane dragi lor.

Întreaga săptămână, numeroasele opoziții la grad perfect pot acutiza unele stări organice deranjante; alteori, se pot intensifica disfuncțiile organice legate de alimentaţie, metabolism, regim al zahărului, suferințe abdominale generale, osoase. Unele persoane se pot confrunta cu o stare accentuată de oboseală trupească.

Citește previziunile Uraniei pentru toate zodiile

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte
GSP.RO

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile
HOROSCOP

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile