Asta nu înseamnă că relațiile parteneriale se vor rezolva, la rândul lor, repede și bine din cauza celor cinci opoziții venite dinspre Lună; aici se poate vorbi despre rigiditate în abordările conjugale, contractuale, procesuale; relații complicate cu persoanele particulare sau cu reprezentanții unor instituții pe care Racii îi vor aborda cu dificultate și, uneori, cu lipsă de suplețe.

Unele întâlniri, dacă suportă amânare, ar trebui programate după jumătatea lunii februarie 2020. Între 15 decembrie, după ora 6.00, și 17 decembrie, dimineața, atitudine categorică într-o chestiune salarială; moment în care nativii pot pune piciorul în prag cu privire la neregulile care s-au instalat în sistemul de retribuire a muncii lor.

Dialoguri utile, mai ales dacă ele sunt susținute de acte, documente, texte de lege, hotărâri judecătorești, litigii câștigate în instanță, memorii formulate cu un timp în urmă. Între 17 decembrie, după ora 9.00, și 19 decembrie, la prânz, moment bun pentru studiu, cercetare, învățare, acumulare de cunoștințe, actualizare a informației, lecții practice, demersuri administrative. Între 19 decembrie, după ora 12.05 și 20 decembrie, abordări corecte sau abile ale chestiunilor familiale nu tocmai comode.

Pe 20 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Vărsătorului. În felul acesta, până pe 13 ianuarie 2020, se conturează o perioadă favorabilă de câștiguri financiare modeste prin găsirea unor soluții ingenioase care, chiar dacă nu rezolvă definitiv și în totalitate o problemă, o îndreaptă spre o direcție avantajoasă, profitabilă ori rezonabilă. Energie fizică și capacitate de recuperare după o afecțiune solicitantă.

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!
GSP.RO

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută
HOROSCOP

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută