În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop săptămânal Berbec – 5 – 11 decembrie 2020

Zodia Berbec. Întreaga săptămână vor funcționa armonic o serie de premise persoanele, născute din colaborarea planetei Marte cu planetele în tranzit prin zodia Săgetătorului. Astfel, nativii s-ar putea hotărî să treacă la fapte într-un context de viață și activitate pentru care până acum nu se simțeau pregătiți. Citește tot Horoscop săptămânal Berbec – 5 – 11 decembrie 2020.

Horoscop săptămânal Taur – 5 – 11 decembrie 2020

Zodia Taur. Unii nativi nu-și vor putea reprima antipatia față de persoanele cu care sunt obligate să coopereze ori antipatia va fi reciprocă, prejudiciind astfel proiectul și deciziile privitoare la bunul mers al activităților comune. Citește tot Horoscop săptămânal Taur – 5 – 11 decembrie 2020.

Horoscop săptămânal Gemeni – 5 – 11 decembrie 2020

Zodia Gemeni. Nativii nu se vor atașa de anumite soluții sau ipostaze de viață pentru că fie nu le vor analiza suficient de profund pentru a le înțelege rațiunea, fie pentru că nu vor vedea foarte clar rolul lor în acel context public/partenerial. Citește tot Horoscop săptămânal Gemeni – 5 – 11 decembrie 2020.

Horoscop săptămânal Rac – 5 – 11 decembrie 2020

Zodia Rac. Nuanța, care poate fi decisivă într-un astfel de demers, îl reprezintă felul în care va fi susținută respectiva cauză, logica și claritatea argumentelor invocate ori legitimitatea (nu orice pretenție va fi luată în calcul!). Citește tot Horoscop săptămânal Rac – 5 – 11 decembrie 2020.

Horoscop săptămânal Leu – 5 – 11 decembrie 2020

Zodia Leu. Nu este indicat ca Leii să intre în dispute pe teme ideologice, politice sau în contextul prezenței lor la activități publice sau de interes social care îi pot pune în situații delicate; evitați răspunsurile tăioase, cu potențial conflictual. Citește tot Horoscop săptămânal Leu – 5 – 11 decembrie 2020.

Horoscop săptămânal Fecioară – 5 – 11 decembrie 2020

Zodia Fecioară. Totuși, nativii nu trebuie să ignore faptul că vor funcționa și factori astrali mai puțin comozi în sectorul familiei și al relațiilor parteneriale, care vor naște discuții în contradictoriu și evaluări greșite (exagerează sau, dimpotrivă, minimalizează semnificația unor secvențe de viață). Citește tot Horoscop săptămânal Fecioară – 5 – 11 decembrie 2020.

Horoscop săptămânal Balanță – 5 – 11 decembrie 2020

Zodia Balanță. Risc de amăgire dintr-o perspectivă strict salarială (promisiuni care nu se materializează, conștientizarea unor păcăleli sau a unor manevre contractuale care, în realitate, se va constata, abia acum, au fost în dezavantajul nativilor). Citește tot Horoscop săptămânal Balanță – 5 – 11 decembrie 2020.

Horoscop săptămânal Scorpion – 5 – 11 decembrie 2020

Zodia Scorpion. Unele persoane pot identifica și accepta, în urma unei oferte, soluția de a câștiga “un ban în plus”, prin efortul personal depus într-o altă direcție decât activitatea strict profesională. Citește tot Horoscop săptămânal Scorpion – 5 – 11 decembrie 2020.

Horoscop săptămânal Săgetător – 5 – 11 decembrie 2020

Zodia Săgetător. Eforturile financiare de reglementare a unei nereguli salariale sau măsuri abuzive de tăiere a unor drepturi materiale se vor afla, în continuare, într-un blocaj semnificativ și (aparent) nemotivat legal. Citește tot Horoscop săptămânal Săgetător – 5 – 11 decembrie 2020.

Horoscop săptămânal Capricorn – 5 – 11 decembrie 2020

Zodia Capricorn. Întreaga săptămână, va sta sub semnul major al conjuncției pe care Jupiter o va face cu Saturn, care va patrona evenimentele în plan personal și, astfel, se vor consuma ultimele consecințe ale unui context dificil care le-a marcat existența în ultimul an. Citește tot Horoscop săptămânal Capricorn – 5 – 11 decembrie 2020.

Horoscop săptămânal Vărsător – 5 – 11 decembrie 2020

Zodia vărsător. Nevoia de a se debarasa de prejudecăți, de atașamente superficiale, de pasiuni personale sau de naivități ori de câte ori va fi vorba de un demers legat de obținerea unor facilități sau de intrarea în posesia unor bunuri și valori cuvenite prin lege. Citește tot Horoscop săptămânal Vărsător – 5 – 11 decembrie 2020.

Horoscop săptămânal Pești – 5 – 11 decembrie 2020

Zodia Pești. răirile personale, dezamăgirile și regretele se vor amesteca cu uimirea, cu stresul legat de viitorul unui proiect, cu teama de a nu se compromite prin incapacitatea de a duce la bun sfârșit un angajament sau prin constatările care îi vor face să nu se mai bazeze pe niște oameni sau pe niște instituții. Citește tot Horoscop săptămânal Pești – 5 – 11 decembrie 2020.

Cristi Borcea recunoaște că și-a agresat fosta soție! Dezvăluiri halucinante ale fostul acționar de la Dinamo
PARTENERI - GSP.RO
Cristi Borcea recunoaște că și-a agresat fosta soție! Dezvăluiri halucinante ale fostul acționar de la Dinamo
Horoscop 20 ianuarie 2021. Balanțele sunt pe punctul de a lua decizii grave, cu consecințe neprevăzute
HOROSCOP
Horoscop 20 ianuarie 2021. Balanțele sunt pe punctul de a lua decizii grave, cu consecințe neprevăzute
Țeapa luată de un bărbat care a lăsat garanție mașina de 30.000 € pentru un împrumut de 5.000 €
Știrileprotv.ro
Țeapa luată de un bărbat care a lăsat garanție mașina de 30.000 € pentru un împrumut de 5.000 €
ŞOC în cazul care a cutremurat ţara! Nu a murit! Văzută în altă ţară:“Erau ochii ei, sunt sigur de ce am văzut”
Telekomsport
ŞOC în cazul care a cutremurat ţara! Nu a murit! Văzută în altă ţară:“Erau ochii ei, sunt sigur de ce am văzut”
Un smartphone nou? Află ce trebuie să ai ca să fii cool (PUBLICITATE)
PUBLICITATE
Un smartphone nou? Află ce trebuie să ai ca să fii cool (PUBLICITATE)