Mercur trece azi în Rac şi aduce o tendinţă cu totul nouă, care poate aplana măcar parţial atmosfera conflictuală. Jupiter pă­răseşte, după mai bine de un an, semnul de pământ al Taurului şi se alătură grupului de planete din Gemeni, accentuând în acest fel tot ce ţine de comunicare, schimb de in­formaţii şi pros­pe­ţime în gândire.
Berbecii pot fi prinşi în tot felul de situaţii conflictuale. Îşi complică via­ţa dacă iau în serios tot ce aud. Se vor retrage, în cele din urmă, văzând că nu au cu cine se înţelege.
Taurii pun bazele unor castele de nisip şi de data aceasta decid să facă mai multe, crezând că celelal­te s-au dărâmat pentru că erau prea pu­ţine. Situaţia lor se va remedia peste o vreme.
Gemenii încep să se sim­­tă mai puternici, să fie con­­vinşi că nu mai e nimeni ca ei, că deţin infor­maţii importante şi că vor putea să o ia de la zero. Au drep­ta­te, dar tre­buie să ai­bă răbdare şi să fie di­plo­maţi.
Racii pri­mesc un sprijin vital de la o persoană anume sau de la un grup de oameni bine plasaţi. Au parte şi de in­formaţii privi­legiate, dar şi de şan­sa de a rezolva a­­nu­mite probleme de sănă­tate.
Leii se interesea­­ză de tot ce se petrece în jur, sunt la curent cu evenimentele şi cu ocaziile de a obţine informaţii, dar le selec­tează strict, pentru că ştiu să vadă dincolo de a­­pa­renţe.
Fecioarele se văd deja pe culmea mun­te­lui, deşi nici nu au început bine urcuşul. Pre­tind că e o strategie meni­tă să le menţină optimiste.
Ba­lan­ţele iau viaţa în piept, se pregătesc de exa­mene, de călătorii şi de alte proiecte pe care nu le-au pus în aplicare din lipsă de timp sau de curaj. Îşi fac o mulţime de spe­ranţe, din care unele se vor împlini, iar altele, nu.
Scorpionii sunt mai a­­tenţi la cheltuielile familiei, la veniturile parteneri­lor şi ale aso­cia­­ţilor sau la bugetul general al afacerii lor. Nu mai vor să risi­pească banii.
Săgetă­torii sunt mo­miţi cu oferte care mai de care mai tentante, au impresia că vremurile bu­ne au re­venit şi se cam lasă păcă­liţi. Negociază, sem­nează acorduri şi acte importante pe termen scurt.
Capricornii încep să întrevadă soluţii pentru a depăşi cele mai importante complicaţii de la serviciu. Sunt doar idei, dar nici nu au nevoie de mai mult ca să le pună în aplicare, chiar făcând unele concesii.
Vărsă­torii vor avea parte de inspira­ţie, de o mai mare flexibilitate în idei şi în decizii, dar şi de o mai mare superficialitate, care nu prea îi ca­racte­rizează.
Peştii încep să-şi facă ordine în unele probleme legate de patrimoniu, de locuinţă şi de gradul de confort din casă. Pun to­tul pe hârtie, socotelile nu prea le ies, dar ideea rămâne. Ar fi bine să nu se grăbească.

Fiica lui Gabi Balint pozează aproape goală și adună sute de aprecieri - GALERIE FOTO
GSP.RO

Fiica lui Gabi Balint pozează aproape goală și adună sute de aprecieri - GALERIE FOTO

Horoscop 22 septembrie 2019. Zi NEAGRĂ pentru mai multe zodii! Cine are parte numai de GHINION
HOROSCOP

Horoscop 22 septembrie 2019. Zi NEAGRĂ pentru mai multe zodii! Cine are parte numai de GHINION