Corfu este insula pădurilor şi a munţilor, cu case albe, ascunse în văi şi cu locuitori vestiţi pentru ospitalitatea lor. Insula dispune de toate trăsăturile necesare pentru o vacanţă perfectă, îmbinând stilul grecesc cu cel italian. Pregăteşte-te pentru o experienţă fără precedent! Preţurile pornesc de la 199 Euro/sejur, în funcţie de categoria hotelului ales şi de facilităţile oferite.
În tarif sunt incluse: bilet de avion cursă charter, transferuri, 7 nopţi cazare hotel 2*/ 3*/ 4*/ 5*, masă în funcţie de hotelul ales, asistenţă turistică locală.
Ce faci cand vrei să trăieşti o experienţă de vis? Mergi în Creta! Este una dintre cele mai frecventate insule greceşti, fiind gazda pentru mii de turişti în fiecare an care vin să admire frumuseţea naturală, plajele strălucitoare, viaţa de noapte incitantă şi bucătăria renumită. Preţurile pornesc de la 299 Euro/sejur, în funcţie de categoria hotelului ales şi de facilităţile oferite. În tarif sunt incluse: bilet de avion cursă charter, transferuri, 7 nopţi cazare hotel 2*/ 3*/ 4*/ 5*, masă în funcţie de hotelul ales, asistenţă turistică locală.
Insula Santorini este destinaţia ideală pentru cei care iubesc viaţa de noapte. Numeroasele cluburi, baruri, cafenele de pe plajă sau din staţiuni oferă posibilitatea unor nopţi de neuitat. Desprinsă în timp dintr-un vulcan, aceasta ofera vizitatorilor munte şi mare, alb şi albastru, biserici ortodoxe dar şi tradiţii. Merită vizitată! Preţurile pornesc de la 299 Euro/sejur, în funcţie de categoria hotelului ales şi de facilităţile oferite. În tarif sunt incluse: bilet de avion cursă charter, transferuri, 7 nopţi cazare hotel 2*/ 3*/ 4*/ 5*, masă în funcţie de hotelul ales, asistenţă turistică locală.

Iar dacă vrei să te bucuri de o vacanţă exact aşa cum îţi doreşti, alege ofertele pentru turism individual! Te aşteaptă plaje minunate, mare şi disctractie cât cuprinde în Corfu, Zakynthos, Kefalonia şi Olympic Beach, cu preţuri începând de la numai 8 Euro/zi!
Nu mai visa la vacanţă! Rezervă acum un sejur pentru că la EUROPA TRAVEL găseşti cele mai mici preţuri! EUROPA TRAVEL

  • Adresa: Şos. Mihai Bravu nr. 62 A, parter, clădirea Spectrum
  • Telefon fix: 021.311.55.20, 031.402.55.86
  • Mobil: 0723-153.702
  • E-mail: [email protected]
  • Website: www.europatravel.ro
Dobre: 'Eu nu sunt sclavul Simonei!' Halep rupe tăcerea, ce s-a întâmplat de fapt: "Nu a fost frumos..."
GSP.RO

Dobre: 'Eu nu sunt sclavul Simonei!' Halep rupe tăcerea, ce s-a întâmplat de fapt: "Nu a fost frumos..."