De Oana Dușmănescu,

HOT: Olivia de Havilland

Foto EPA

Râdeți cât vreți. ”Hot” e un adjectiv cât se poate de potrivit pentru actrița Olivia de Havilland, care pe 1 iulie a împlinit 103 ani. „Aș prefera să trăiesc veșnic, perfect sănătoasă. Totuși, în ziua în care va trebui să părăsesc această viață, aș vrea s-o fac în timp ce stau întinsă pe un șezlong, parfumată, îmbrăcată cu o haină din catifea, cu cercei cu perle în urechi și cu un pahar cu șampanie lângă mine”, a spus, într-un interviu, Olivia de Havilland, care are trei cetățenii – americană, britanică și franceză, dar e născută la Tokyo, în 1916.

Una dintre vedetele din Pe aripile vântului, turnat în 1939, ridică în continuare ode vieții, chiar dacă se află pe acest pământ de mai bine de un secol. Eleganța, echilibrul și buna sa dispoziție, precum și faptul că, din poze, actrița cu greu pare ajunsă la 70 de ani, fac din Olivia de Havilland o imagine luminoasă, deși rară, a vârstei a treia, un ideal spre care avem voie să țintim, dacă ne țin, desigur, fondul genetic și starea fizică.

NOT: Mark Zuckerberg

Foto Hepta

Pentru că a lăsat o lume întreagă, miercuri, fără fotografii pe Facebook, Whatsapp, Instagram. Preț de câteva ore.

Deja ne-a intrat în sânge să vedem lumea prin ochii celor din rețeaua noastră de ”prieteni”. Și trebuie să recunoaștem că jocul de-a ghicitea – nu știam ce reprezintă dreptunghiurile albe postate de ceilalți – ne-a iritat și nu ne-a convenit deloc. Ne-am obișnuit până la dependență cu culorile și formele din ecrane și pentru asta e Zuckerberg și programatorii săi sunt personajele negative ale săptămânii.

Glumele pe această temă, care au curs șuvoi în social media, au încercat să înlocuiască fotografia, dar nu au reușit decât într-o oarecare măsură. Cineva ne-a luat dreptul voyeurist de a ne băga nasul în vieților celorlalți – cu acordul lor, bineînțeles. În ziua de azi, când e de-a dreptul dureros să te ridici de pe scaun și să te uiți pe propriul geam, a fost rău și șocant să rămânem fără pozele altora.

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil
GSP.RO

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil

Horoscop 27 februarie 2020. Berbecii au parte de o zi destul de tensionată
HOROSCOP

Horoscop 27 februarie 2020. Berbecii au parte de o zi destul de tensionată