MENIU CAUTĂ
13 Mar. 2018 16:07

Adio, Burleanu! Detaliul care arată cum a înclinat balanța în favoarea lui Lupescu: ”Se clatină serios scaunul”

Distribuie

Adio, Burleanu! Detaliul care arată cum a înclinat balanța în favoarea lui Lupescu: ”Se clatină serios scaunul”. Anunțul lui Ionuț Negoiță că nu-l va mai susține pe Burleanu la șefia FRF, ci pe contracandidatul Lupescu, e mai mult decât o schimbare de opinie, ci un semnal clar.

Cel puțin asta susține Sorin Răducanu, alt candidat la șefia FRF. Acesta a văzut în anunțul lui Negoiță un „semnal' trasat pe „linie de partid'.

„Uită-te în istoria României de sute de ani și vei vedea că la o anumită perioadă de timp există o trădare. Vor fi mai mulți care-l vor trăda pe Burleanu, dar le e frică să spună asta acum. Eu cred că dacă Negoiță merge cu Lupescu înseamnă că se clatină serios scaunul lui Burleanu', a spus Sorin Răducanu pentru gsp.ro.

Adio, Burleanu! Detaliul care arată cum a înclinat balanța în favoarea lui Lupescu: „Stă toată ziua cu Dragnea'

„De ce? Ionuț Negoiță e frate cu Robert Negoiță, primarul sectorului 3 care e în PSD. Ăla stă toată ziua cu Dragnea. Dacă le punem cap la cap înseamnă că e belea mare pentru Burleanu. Frații ăștia doi sunt foarte atașați. Suntem în 13 martie, dată fatidică pentru Burleanu.

Gata, e clar! Dar din păcate nici Lupescu nu merită să conducă fotbalul românesc. Mă așteptam ca trădarea să vină cu 7-8 zile înainte de alegeri', a declarat Sorin Răducanu pentru GSP.ro.

„Este adevărat că inițial, adică înainte ca Ionuț Lupescu să-și anunțe candidatura pentru această funcție, clubul Dinamo a semnat o hârtie de susținere a candidaturii actualului șef al FRF, dar în noul context îmi exprim susținerea deplină pentru candidatura lui Ionuț', a spus Ionuț Negoiță.


CITEȘTE ȘI: 

Ionuț Lupescu și-a depus candidatura la șefia FRF: 'Știam că voi fi jignit și atacat'

Serialul cu dezvăluirile lui Burleanu are 12 episoade. Unul privește familia Voiculescu. Se va lăsa cu procese / EXCLUSIV

Loading...
Comentarii