Mergi direct la conținut »
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Alex Cosac nu vrea să devină jucător de tenis! Ce meserie și-a ales fiul șefului federației / FOTO

Alex Cosac nu vrea să devină jucător de tenis! Ce meserie și-a ales fiul șefului federației / FOTO

[gallery ids="1385855,1385856,1385857"]

Alexandru Cosac (17 ani), fiul lui George Cosac (47 de ani) – președintele Federației Române de Tenis, joacă tenis doar din pasiune. Tânărul, aflat în aceste zile la Galați, pentru meciul de Fed Cup dintre României și Spaniei, se concentrează asupra asupra unei alte activități. 

Chiar dacă tatăl său a fost un jucător cunoscut, reprezentând România în Cupa Davis, Alex dorește să devină medic stomatolog. Are și o explicație pentru această înclinație: ”Sunt atras de Biologie și de Chimie”.

”Am practicat și judo-ul, timp de cinci ani. Pentru autoapărare și pentru a-mi dezvolta armonios corpul. Deseori se întâmplă să urmăresc pe casete meciurile tatălui meu și sunt foarte emoționat. Știu că a fost un jucător foarte bun”, ne-a declarat azi, la sală, Alex Cosac.

”Joc tenis cu tatăl meu și aș dori să o fac și cu Simona Halep. Dintre băieți, îmi place Djokovici”, precizează elevul din Brașov.

Corespondență din Galați de la trimișii speciali Răzvan Ionașcu și Daniel Conțescu

Close
Închide
  Close