Mergi direct la conținut »
Alexandru Stan, marcatorul Astrei cu Plzen: ”N-a fost henț la golul meu”. Țucudean, în locul lui Alibec! Alte reacții
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Alexandru Stan, marcatorul Astrei cu Plzen: ”N-a fost henț la golul meu”. Țucudean, în locul lui Alibec! Alte reacții

Alexandru Stan, marcatorul Astrei cu Plzen: ”N-a fost henț la golul meu”. Țucudean, în locul lui Alibec! Alte reacții

Astra a remizat cu Plzen, 1-1 în etapa a 4-a a grupei E din Liga Europa. Alexandru Stan (27 de ani), cel mai vechi jucător al girugiuvenilor, alături de japonezul Seto, a semnat golul campioanei României.

”Este primul meu gol, mă bucur că am marcat, că nu am pierdut și că mai avem șanse la calificare în continuare.

Nu m-am ajutat de mână la golul marcat.

Nu știu câte ocazii au avut ei, îmi pare rău că au marcat. Știam că sunt periculoși, că vin cu centrări, dar asta este, mergem mai departe. Mergem în Austria cu gândul la calificare”, a spus Stan, la Dolce Sport.

Șumudică: ”Sunt mulțumit pe jumătate”

Antrenorul campioanei României, Marius Șumudică, s-a declarat mulțumit doar pe jumătate cu egalul de pe teren propriu cu Viktoria Plzen, din etapa a patra a Grupei E din Europa League.

”Sunt mulțumit pe jumătate de rezultatul din seara asta. Am întâlnit o echipă robustă, puternică, mult mai puternică decât noi în duelurile unul contra unul. Îmi felicit jucătorii pentru modul în care au abordat această partidă. Îmi pare rău că nu l-am avut pe Alibec, pentru că, dacă l-am fi avut, eu cred că am fi câștigat. Nu am avut viteză pe faza de atac. Am preferat să închid jocul în a doua repriză, am trecut de la 3-5-2 la 5-4-1, fiindcă am că am avut probleme pe benzi. Suntem la mâna noastră, nu trebuie să pierdem la Viena, ca să menținem șansele de calificare. Sunt mulțumit că am luat 4 puncte din dubla cu Plzen”, a declarat Marius Șumudică, la finalul meciului Astra – Plzen 1-1.

Astra îl aduce pe Țucudean!

”Vom aduce un atacant în locul lui Alibec, Țucudean e prima variantă, dacă rămâne liber de contract. Depinde de șansele noastre la play-off. E o idioțenie că Alibec e accidentat la genunchiul cu probleme. Sper ca duminică să joace cu Pandurii. Dacă Steaua nu mai vrea să-l ia, m-aș bucura. Îi dăm banii înapoi lui Gigi Becali. Dacă nu prindem play-off-ul, îl vindem pe bani mai mulți decât ne-a dat Steaua”, a mai spus antrenorul campioanei României.

Cum a câștigat o patroană de pensiune un contract de aproape 2 milioane de euro cu Spitalul Județean Suceava
Recomandări

Cum a câștigat o patroană de pensiune un contract de aproape 2 milioane de euro cu Spitalul Județean Suceava

 

Teixeira s-a accidentat

Brazilianul Teixeira a fost călcat de un adversar: ”Nu știu ce am, voi vedea când voi scoate șoseta. Dar sunt OK. Am fost călcat, vedem cât de grav este, acum nu știu exact.

581b9d8a7f78f

A fost foarte greu fără Alibec. Eu am jucat pe un post pe care nu sunt obișnuit să evoluez, dar important este să îmi ajut echipa.

Meciul din Austria va fi greu, dar nu este imposibil. Mergem acolo cu speranța să ne calificăm.

Da, am depus memoriu, am și spus că este decizia mea. Este păcat că alți jucători nu au curaj să facă același lucru. Nu mi se pare normal să stai neplătit 4-5 luni. Este dreptul nostru”, a spus Teixeira la Dolce Sport.

Close
Închide
  Close