Mergi direct la conținut »
Antrenorul Claudiu Niculescu revine la FC Voluntari. Semnează azi cu ilfovenii
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Antrenorul Claudiu Niculescu revine la FC Voluntari. Semnează azi cu ilfovenii

Antrenorul Claudiu Niculescu revine la FC Voluntari. Semnează azi cu ilfovenii

Antrenorul Claudiu Niculescu revine la FC Voluntari. Tehnicianul de 42 de ani îl va înlocui pe Adrian Mutu pe banca ilfovenilor.

”Claugol”, care e așteptat azi să semneze contractul, a mai pregătit-o pe FC Voluntari, cu care a câștigat o Cupă a României și o Supercupă în sezonul 2016-2017.

LIVETEXT Supercupa României 2017: Viitorul – FC Voluntari 0-1. Costin Lazăr a marcat unicul gol. Constănțenii au jucat o oră în inferioritate. Recordul lui Niculescu

”Am demarat negocieri cu mai mulți antrenori și, în momentul de față, putem spune că în proporție de 99,99% ne-am înțeles cu Claudiu Niculescu. Nu putem să uităm performanțele pe care le-a făcut cu echipa noastră, cunoaște jucătorii, cunoaște modul de lucru. Urmează să revină în această seară în țară (n.r. din vacanță) și mâine probabil că vom parafa contractul. În momentul în care va fi oficial vom avea și noi un comunicat. Am reușit să aducem deja 2-3 copii din eșaloanele inferioare pe care noi îi monitorizam. Din toate experiențele trebuie să învățăm ceva și cred că veți vedea din primele etape ale sezonului următor o nouă abordare”, a declarat Robert Gherghe, în cadrul emisiunii ”Trafic Sport”, de la Sport Total FM.

FC Voluntari va juca și în sezonul viitor în Liga 1. Echipa lui Adi Mutu a pierdut la limită, 0-1, returul de la Târgoviște, dar s-a impus la loviturile de departajare (3-0) și va mai bifa încă un sezon pe prima scenă a fotbalului românesc.

Adrian Mutu, demis de la FC Voluntari

 

 

Close
Închide
  Close